Joulukalenteri

Se on sitten joulukuu! Ostin viime vuonna heräteostoksena lokerollisen joulukalenterin. Ajattelin, että  lapsen kanssa se tulisi olemaan kätevä, voisi sitten ideoida siihen kaikkea kivaa joulun odotukseen. Viime vuonna tyttö ei vielä joulusta ymmärtänyt juuri mitään, mutta nyt ajattelin ilahduttaa häntä päivittäisillä lokeron avaamisilla.

Halusin tehdä lahjoiksi karkkien ja sekalaisen tavaran sijaan jotain itse. Niinpä sain idean aakkosmagneeteista, joita voisi antaa joka päivä yhden kappaleen. Ja aattona sitten kaikki loput.

Magneetteja varten ostin askartelukaupasta puunappeja ja nappimagneetteja. Kirjaimet piirsin mustalla tussilla ja magneetit liimasin vahvalla liimalla. Aika helppoa siis.

Magneetit ovat aluksi varmaan vaan hauskoja patteriin tai jääkaapin oveen kiikutettavia, mutta myöhemmin niistä on varmasti iloa myös kirjainten ja sanojen opettelussa. 

Kohta avataan ensimmäinen lokero, saa nähdä osuiko ajatus kohdalleen.

EDIT: Joulukalenterini on myös nähtävillä Projektila -blogissa, jossa Katja tarjoaa joulukuun ajan lukijoidensa DIY-jouluaiheisia vinkkejä. Eli kaikki DIY-henkiset sitä seurailemaan!

joulukalenteri1.jpg

joulukalenteri2.jpg

joulukalenteri3.jpg

 

Kommentit (6)
  1. Heiii! Aivan ihana toi joulukalenteri. Muistatko mistä olet löytänyt? Aikaa siitä on jo vierähtänyt, mutta kun tuo näyttää just niin sellaselta mitä haen. Kiva jos muistaisit, tietäis edes vähän mistä etsiä.. 🙂 Kiitos!

    1. Hei, omani ostin Design Lifesta mutta siellä ei niitä näyttänyt enää olevan. Sen sijaan täältä löysin pikagoogletuksella http://hermes.gagar.fi/epages/TP.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/04032008-37806/Products/PT1577BK

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *