Oho, kylppäriremontti!

Kodissamme on on ollut useampi kohde remonttipohdinnan alla. Syksyllä pohdimme keittiöremonttia sekä kylppäriremonttia, mutta molemmat jäivät aina suunnittelun asteelle. Olemme hieman hitaita saamaan asioita toteutuspisteeseen asti ja asioita tulee joskus pohdittua ja pyöriteltyä hieman liikaakin. Minkä on toisaalta hyvä, eipähän tule hätiköityjä päätöksiä.

Nyt kuitenkin olimme käyneet katsomassa laattoja kylppäriä varten muutamaan otteeseen ja pyytäneet tarjousta. Tänään Laattapisteeltä soitettiin, että morjens, voitaisiinko huomenna tulla katsomaan ja ensi viikolla remontoimaan? Okei!

Talossamme on siistit alle kymmenen vuotta vanhat kylpyhuoneet, WC ja kodinhoitohuone, joiden laattavalinnat eivät vain koskaan ole miellyttäneet silmää. Erityisesti lattian vaaleansininen on ollut minulle se inhokki. Suuren remontin sijaan olemme halunneet uusia vain lattiat. Ratkaisuna se on kokonaisremonttia huomattavasti helpompi ja halvempi. Valkoiset seinälaatat kun ovat ihan ok.

Remontti tullaan toteuttamaan päälle laatoittamalla, mikä voi olla toimiva ratkaisu jos vanhat laatat ovat tiukasti kiinni ja vesieristys kunnossa. Niin kuin meidän asunnossamme on.

Laataksi valikoitui Laattapisteen tummanharmaa II MICRON 2.0 MK. 30N -mosaiikki sekä saman sarjan II MICRON 2.0 10N 10×10 laatta.

Miten on, kiinnostaako teitä lukea remontista ja sen edistymisestä?

 

II MICRON 2.0 10N 10X10

15808887.jpg

Kuvat / Laattapiste täältä ja täältä

koti sisustus sisustus
Kommentit (2)
  1. No mua ainakin kiinnostaa, sillä meillä on remppaamisen suhteen täysin sama homma kuin teillä – vähän semmonen hitaasti mutta varmasti – periaatteella mennään täälläkin. 🙂 ja itekin laitan blogiin välillä meidän remppakuulumisia. 🙂

    1. Kiva kuulla! Juuri tässä odottelen laattamiestä tarkistuskäynnille, vähän jänskättää…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *