Oikeesti kivat julkkikset: Iina Kuustonen

mannolakuustonen_jatko2a.jpg

Olen piiiitkästä aikaa koukussa suomalaiseen tv-draamaan. Nimittäin  Helsingin herraan! Pikkusäkällä sarjan pääosassa nähtävä Iina Kuustonen on myös oikeesti kiva julkkis!
Tapasin Iinan ensimmäistä kertaa (muistaakseni) vuoden 2007 Venla-gaalassa. Neito oli sillon esiintynyt lähinnä pahis-rooleissa, joten mielikuva hänestä oli varsin toisenlainen kuin todellisuus. Pakko vetää tähän siis heti isä-kortti. Muusikko-isänsä Mikko Kuustosen kautta Iina lienee niin tottunut julkisuuteen, joten hän on suhtautunut uransa alusta asti toimittajiin ja julkisuuteen hyvin rennosti.  Lisäksi Iina on perinyt isänsä hyväntuulisuuden. En ole koskaan nähnyt isää tai tytärtä huonolla tuulella, saati sanovan epäystävällistä sanaa kenellekään. Ei edes silloin, kun tein Iinasta ja Pirkko Mannolasta (kuvassa alla) kansijutun Apu-lehteen. Kansiotsikkossa Iina oli lipsahtanut Inkaksi, mutta tapaus lähinnä nauratti Iinaa. Onhan näyttelijä-pikkusiskonkin nimi Minka..

mjai2.jpg

Iina on ollut paljon esillä nyt talvella sekä Helsingin herran-sarjan roolin, mutta myös Putouksen huippusuositun Jani-Petterin roolin takia. Tietenkin Iinallee on sadellut myös haastattelupyyntöjä, ja hän onkin esiintynyt kuluneen puolen vuoden aikana aikasta monen lehden kannessa. Julkisuus ei sinällään Iinaa varmasti kiinnosta, mutta olen miettinyt, onko Iina jo liian kiva kieltäytyäkseen haastatteluista? Ainakin ohjelmien promo-koneistoille Iina on loistava kiinnitys, sillä harva näyttelijä suostuu antamaan pakollista enempää haastatteluja. Iinan tapauksessa ei siis todellakaan voida puhua ”hankalasta nuoresta näyttelijästä”.

Aikaisemmin kyselin Iinalta ja tämän vastanäyttelijä Antti Luusuanniemeltä, miltä tuntuu pussailla tv-kameroiden edessä?

Tsekkaa myös aikaisempia bloggauksia oikeesti kivoista julkuista eli Erin Anttilasta ja Suvi Teräsniskasta.
 

Kommentit (4)
  1. Härkästä

  2. Pikkusäkällä

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *