Sinä päivänä kun kuningas syntyi

david_cameron_will_puff_out_his_red_cheeks_for_a_royal_baby-1512782.jpeg

No ny se synty! Herttuatar Catherine synnytti tänään klo 16.24 pojan, (meidän aikaa klo 18.24), josta tulee kruununperimisjärjestyksen mukaan jonakin päivänä kuningas heti Charlesin ja isukki Williamin jälkeen. Äiti ja poika voivat hyvin, ja he viettävät seuraavan yön sairaalassa.

Tuntuiko teistäkin tänään, että ihan kuin joku tuttu olisi ollut synnyttämässä? Minusta nimittäin tuntui! En voi sanoa tunteneeni, että ihan kuin olisin ollut synnyttämässä itse, sillä sen verran tukalaa puuhaa se oli, mutta tosiaan myötäelin (=kyttäsin brittimedian nettisivuja) koko päivän.

Kommentoin tänään jo Facebookissa, että ei ihme, jos vauva ei ihan heti synny. Jos Kate nimittäin käppäili aamulla sairaalaan kello kahdeksan hyväntuulisen näköisenä, niin silloin voi arvella, ettei synnytys ihan heti ole tapahtumassa. Ellei kuninkaallisessa käytöskoulussa sitten opeteta, että näin näytät hyväntuuliselta ja rauhalliselta, kun kivulias supistus iskee..

Millaisia ajatuksia kuninkaallisen vauvan syntymä teissä herätti? Aistinkohan ihan oikein, että ilmassa on pienoista pettymystä, kun tulija olikin poika eikä tyttö? Mutta joka tapauksessa meikä kippistää täällä maailmaan saapuneelle pikkuiselle ja jatkaa lomailua (ja ahmii ohessa kaikki herkulliset yksityiskohdat tapahtumista, joita tietoomme suodaan). Kuninkaallista heinäkuun jatkoa itse kullekin 🙂

Kuva: Royal shops

Kommentit (5)
  1. Minäkin myönnän hieman pettyneeni, mutta toisaalta saisiko lapsi kasvaa hieman enemmän rauhassa mediahuomiolta? Ainakin kun vertaa esim. Beckhameihin, on heidän tyttönsä kiinnostanut mediaa (ja ihmisiä) enemmän kuin pojat. Tyyliä analysoidaan paljon tarkemmin vauvasta asti jne (toki myönnän siihen itsekin sortuvani). Tulevana kuninkaana hän kiinnostaa tietysti joka tapauksessa mutta ehkä parempi kuitenkin näin!

  2. Salaa toivoin tyttöä?

    Noita poikia on jo brittihovissa, mutta sinne olisi aika saada ihan oikeita siniverisiä tyylinaisia (Dianan jälkeen ei ole ollut, eikä Dianakaan ole syntyjään kuninkaallinen! Kate on kyllä kaunis ja ihastuttava, mutta ei hänkään kuninkaallinen syntyjään -enkä muuten olisi ikinä uskonut, että tuollaisella asialla olisi minun kategorisoinnissani merkitystä!) …Silti. Onko brittihovissa (kauniita) naisia minkäänlaisessa kruununperimysjärjestyksessä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *