Super-mamma palaa tänään seurapiireihin!

Mariah-Carey%E2%80%99s-black-and-red-spandex-trousers-looked-eye-wateringly-tight-as-she-took-to-the-stage-at-the-Top-of-the-Mountain-Concert-in-Ischgl.jpg

Toivottavasti en tee tänään heti ensimmäisellä keikalla ”mariaheita”. Olen juuri viettänyt tovin lukemalla muotibloggareiden päivittelyitä siitä, kuinka se Carey nyt sitten menikään pistämään päälleen ihan liian tiukat pöksyt (screenshott yllä: bellenews.)

wenn3761543.jpg

Mutta tosiaan työkeikoille palaamisen myötä myös Kuplia jatkuu. Blogini tulee kertomaan entistä yksityiskohtaisemmin seurapiiritoimittajan työstä, ja siitä mitä keikoilla todella tapahtuu. Julkkikset – niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin – ovat yhä blogini päätähtiä, mutta välillä hengataan myös täällä meillä kotona, free-toimittajan (perhe)arkea ihmettelemässä. Mutta tänään siis suuntana Helsingin Jäähalli ja Lastenklinikoiden Kummien kiekkokonsertti! Illan keikalla näyttää muuten olevan tuttuja julkkuja, mutta teinitähti Robinia en ole koskaan tavannut. Katsotaan lankeaako täti polvilleen. Tästä kaikesta siis lisää huomenna..

Kuplia voit seurata näppärästi näin.

Kummien Suuri kiekkokonsertti illalla MTV3 klo 20-22. Lahjoituksia pikkupotilaiden hyväksi voi tehdä muuten myös netin kautta täällä.

Ja jos Mariah Carey kiinnostaa, olen kirjoittanut aikaisemmin Mariahin pakkomielteestä, josta kehkeytyi jonkinmoinen riippuvuus myös itselleni..

Kuva: AOP

Kommentit (4)
  1. Eikös koko nainen ole melkoinen kävelevä muotikatastrofi?

    Tervetuloa takaisin! 😉

  2. Katsotaan mitä keksin itse illan keikalle 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *