UUSI SARJA: Oikeesti kivat julkkikset. Osa 1, Erin Anttila.

n_img_7117.jpg

Minulta kysellään suht usein, millainen se ja se julkkis on, tai  kuka on ärsyttävin, ja kuka on enemmän jalat maassa -tyyppi. Tietenkin näkemykseni ovat aina subjektiivisia, mutta viiden toimittajavuoden aikana ainakin kuvittelen kartoittaneeni kotimaisen julkkukentän suht hyvin.

Urani jatkon kannalta ei liene kovin viisasta aloittaa ärsyttävimmät kotimaiset julkut– sarjaa, mutta kerron teille tästä lähtien kivoimmista. Kivoimmalla tarkoitan tässä yhteydessä toiset huomioivia, ei tärkeileviä, jalat maassa henkisiä-tapauksia. Haluan painottaa, että suurin osa julkisuuden henkilöistä, jotka ovat todellisilla ansioilla julkisuudessa, ovat yleensä asiallisia ja ystävällisiä. Tähän uuteen sarjaan valitsen tästä lähtien siis tapaamiani ERITYISEN kivoja tapauksia.

Ensimmäisenä heistä esittelyssä viime viikolla haastattelemani Erin ”ex-Nylon beat”Anttila.

Erin toimii, koska

1.) Ensinnäkään hän ei välitä tuosta Nylon beat-etuliitteestä.

” Minulta kysytään usein ennen lavalle menoa, että voinko esitellä sinut ex-nylon beattina. En tajua, miksi ei? Jos jollekin tulen mieleen bändin kautta, niin enhän voi sille mitään ja se on ihan ok”, soolouraa tekevä Erin selvitti. Ottakaa tästä oppia kaikenmaailman ”apua, haluan nimeni eroon Idols-etuliitteestä”-tyypit

2.) Ohimennen haastattelun jälkeen selviää, että Erinin yhtyeessä on kaksi naista. Erinillä ei ole monelle artistille tyypiillistä ongelmaa antaa oman huomionsa jakautua myös muille.

” Monet naislaulajat sanovat, että tulevat paremmin kiertueilla toimeen miesten kanssa. En tajua miksi, olemmehan itse naisia. Viulistini nauttii esiintymisestä, joten hän soittaa usein keikan vierelläni.”

3.) Erin suhtautuu haastatteluun rutiinilla, mutta ei ylimielisesti – eikä turhan vakavasti. Ex-yhtyeen lisäksi hän puhuu myös tuottaja-miehestään Vesa Anttilasta ja perheestään.

” Nylon beatin aikaan puhuimme  Jonnan kanssa haastatteluissa mitä sattuu. Nykyäänkään en muista haastattelun jälkeen, mitä olen oikein puhunut.”

4.) Erin ei painota kertaakaan, että on ”oma itsensä”, toiset huomioiva tms. Hänen mutkattomuutensa huomaa käytöksestä, joka ei ole mielistelevää, mutta ystävällistä ja avointa.

” Vietettyäni vuoden Irlannissa huomasin, että täällä joudun puhumaan paljon itsestäni. Olen tietoisesti opetellut vaihtamaan puheenaihetta.”

5.) Erinillä on hyvä itsetunto. Hänellä on myös maanläheinen neuvo huonosta itsetunnosta kärsiville.

” Nykyään tuntuu, että ihmisten kaikki teot kuitataan sillä, että no sillä on niin huono itsetunto. Olen käsitellyt huonommuuden tunteita Nylon beatin aikana. Jos koin, että en ole tarpeeksi hyvä menemään lavalle, ajattelin, että turhaa itsensä korostamista. On yhtä egoistista ajatella, että hitsi kun olen paska kuin hitsi kun olen hyvä. Molemmissa oma ego puskee läpi, ja tyyppi ajattelee, että kaikki huomio on hänessä. Eikä se ole niin.”

Erin Anttilan haastattelu kokonaisuudessaan tänään ilmestyneessä Apu-lehdessä.

Jutun kuva: Kirsi Tuura

 

 

 

Kommentit (15)
  1. Siinä on toi Vilkkumaan Maija.

  2. Erin on ihana. Mutta kuka on tuo oikeassa reunassa kuvassa oleva nainen valkoisessa mekossa?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *