Ladataan...
Kurvikas

 

Kurvikas nr.6 

Esittelemme tässä numerossa taas yhden upean kurvittaren Riona Rosen ja muotia myös kurvittarille tarjoavan Design by Anette A., Nanna jakaa kauneusvinkkinsä syksyyn ja loppuun pieni DIY osio!

Alkuun pahoitteluni, että Kurvikasta ei ole toviin ilmestynyt.. Kesä meni töitä tehdessä ja syksykin näemmä. Tuntuu ettei aikaa ja innostusta ole riittänyt kaikkeen elämässä. Vaikka tämä projekti onkin 'lempilapseni' ja uskon tähän, en halunnut tuottaa materiaalia joka ei ollut lähtenyt mistään kipinästä ja palavasta tunteesta! Olen saanut kuitenkin sen verran kyselyitä Kurvikkaasta, että nyt oli otettava itseään niskasta kiinni ja mietittävä, mikä on se mistä tykkää ja minkä eteen haluaa tehdä töitä - Teidän!

Pakko kertoa erä mieltä askarrutava asia.. tuossa kesällä olin ystäväni kanssa lenkillä ja tuntematon nainen tulee vastaan sanoen: 'Miten tuollainen paksukainen voi kulkea tuollaisissa vaatteissa?' Minulla siis päällä shortsit, toppi ja lenkkarit, niin kuin kesälenkillä olettaakin. Häkellyin niin paljon, etten osannut edes loukkaantua. Jälkeenpäin vasta tajusin tilanteen vakavuuden - kenellä on oikeus arvostella meitä? Meillä itsellään, ei kenellään muulla! Kyseisen naisen sanoilla olisi voinut olla vaikka kuika dramaattisia seurauksia, jos kyseessä vaikka bulimian kanssa taisteleva nuori tyttö tai heikon itsetunnon kanssa lenkille ensimmäistä kertaa itsensä raahannut.. Miettikää ihmiset sanojanne - niillä voi olla suuria vaikutuksia ihmisten elämään!

Pienoisista takapakeista riippumatta Kurvikas jatkaa ja toivon mukaan ne nettisivutkin saataisiin auki ensi vuonna. Tämä tumpelo kun ei oikein ole itse osannut kivoja sivuja tehdä! Kesällä olin jo avaamassa niitä, mutta kun ei tullutkaan sitten tarpeeksi hienot niin ne odottaa uutta inspiraatiota..

Mukavaa joulun odotusta kaikille! Tarkoituksena olisi, että joululahjana saisitte vielä ihanan joulunumeron - mutta uskallanko luvata mitään kun tämänkin tekemiseen meni puoli vuotta! Olette kaikki kuitenkin mielessä ja edelleen uskon, että tämä on huikea juttu joka tulee kasvamaan! Uskotaan itseemme ja ei anneta kenenkään arvostella meitä!

Meri, Päätoimittaja

 

 

Haastattelimme upeaa kurvitarta Riona Rosea alkusyksystä ja haluamme esitellä hänet myös teille!

Kuka olet?
Olen Riina Koskinen, pinup-nimeltäni Riona Rose. Pohjanmaalta lähtöisin maailmaa nähnyt positiivisenasenteen omaava nainen.

Mitä naisellisuus sinulle merkitsee?
Koko ikäni olen tykännyt kaikista tyttömäisistä jutuista. Muistan kun jo ala-asteella ihailin, kun isosiskoni laittautuivat aamulla kouluun lähtien ja aina ajattelin, että minäkin sitten kun olen tarpeeksi vanha! Olen aina tykännyt laittautua, mutta lapsen saannin jälkeen hetkellisesti kadotin oman naisellisuuteni. Suurin osa ajasta kuitenkin keskittyi arjen pyörittämiseen - perhe lapsi ja työt. Siinä helposti unohtaa oman itsensä, klassinen tapaus siis mitä suurimmalla osalla naisista käy. En ole koskaan ollut hoikka, vaan enemmän tai vähemmän "pullukka" ja kurvikas. Vasta viime vuosina olen oppinut hyväksymään kehoni juuri sellaisena kuin se on, ja käyttämään hyväksi asioita jotka ennen ahdisti. Kurveista siis voi olla ylpeä, ja niillä voi myös saada jotain kaunista aikaan.

Kuinka löysit oman naisellisuutesi?
Kuten sanoin, lapsen saannin jälkeen unohdin hetkellisesti täysin itseni ja oma kuva peilissä ahdisti. Samoihin aikoihin isosiskoni menehtyi äkillisesti. Jossain vaiheessa kuitenkin iski ajatus siitä, että elämä on aivan liian lyhyt negatiivisuuteen sekä itsensä mollaamiseen, ja aloitin liikkumaan ja sainkin painoa pudotettua paljon. Avioeron myötä, sekä monen vuoden ulkomailla matkaoppaan työssä ollessa, päätin tehdä elämänmuutoksen ja muuttaa poikani kanssa Suomeen. Täällä ollessani sain enemmän aikaa itselleni ja tutkia kuka olen ja mitä haluan olla. Siitä hiljalleen alkoivat palaset lipsahtamaan paikoilleen ja oma, vanha minä löytymään. Ystäväni rohkaisusta uskaltauduin Pin-up.fi:n järjestämään casting-tilaisuuteen, jonka kautta pääsin mukaan pinup maailmaan sekä virallisesti listoille ammattimalliksi. Se oli ehkä piste i:n päälle ja sain pienen buustin vielä enemmän olla oma, hassu, kurvikas itseni. Yhteisössä kukaan ei tuomitse vaan kannustavat olemaan uniikkeja. Pinup-tyylejä voi olla useanlaisia. Itse olen enemmän klassisemman kellomekko-tyypin haltija, sillä siinä korostuu mielestäni vielä enemmän naisellisuus.


Mitä kurvikas sinulle tarkoittaa?
Itseasiassa juuri luin artikkelin, jossa keskusteltiin samasta aiheesta. Monet käsittävät sanan kurvikas usealla tavalla. Joku voi sanoa ettei ylipainoinen voi olla kurvikas, ja toiset sanovat että liikunnalla treenattu takapuoli on kurvikas. Millään näistä ei omata mielestäni ole mitään merkitystä. Jokaisesta ihmisestä saa kurvikkaan jos vain haluaa. Kaikilla on oma vartalotyyppi, itselläni vain sattuu olemaan ehkä enemmän kurvia ja perinteisesti kapeampi vyötärö, mutta suurempi takapuoli! Millään muiden ihmisten mielipiteillä ei loppupeleissä ole mitään merkitystä, pääasia on että on itse sinut oman vartalonsa kanssa.

Mitä haluaisit kertoa huonon itsetunnon kanssa taisteleville?
Jokaisesta naisesta saa kuorittua sen parhaimman version itsestä. Joskus siihen pystyy omin neuvoin, ja joskus pieni apu muilta voi sitä nostattaa. Totta on se, että itse on oman itsensä pahin vihollinen sekä kriitikko, tärkeintä on kuitenkin että löytää keinon olla lempeä itseään kohtaan.


Elämäsi kohokohdat? Miksi ne?
Elämäni kohokohdat, tietenkin poikani. Elämä on muuttunut kertaheitolla pojan syntymän jälkeen ja nyt hän jo aloitti koulun. Toisena voisin sanoa, että vaikka elämässäni oli ikävä ja surullinen ajanjakso (siskon kuolema, avioero, Suomeen muutto takaisin) sen kuitenkin osasi kääntää viimein positiiviseksi. Turhaan ei sanota että kaikella on tarkoituksensa. Ja juurikin näiden asioiden vuoksi seison tänä päivänä tässä, tyytyväisenä silti omaan hullunkuriseen elämääni.

Mitä mieltä olet naisten ihannemitoista? Millainen on kaunis nainen?
Olen itse valmentajana netissä käytävässä Pin-up.fi:n mallikurssilla. Kurssille hakeutuvat erilaiset ihmiset eri syistä. Meillä on ollut kursseilla niin vanhoja, nuoria, hoikkia, suuria kuin normaalipainoisia naisia. Joka ikisestä naisesta on kurssin loppuessa kuoriutunut äärettömän kaunis versio. Se rauha, itsensä hyväksyminen sekä kunnioitus paistaa ihmisten silmistä ja ole ykseys läpi. Ja juurikin sillä hetkellä nainen on kaunis. Ja sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, minkä kokoinen tai näköinen ihminen on.

 

Malli: Riona Rose, Pin-up.fi Mallitoimisto

Kuvat: Top Focus Photography, http://www.topfocus.photography/

ja Lifu, https://www.facebook.com/Lifu-557427067659581/timeline

 

 

 

NANNAN PALSTA

Ihanat Kurvittaret <3

 

Syksy on alkanut ja mitä ihanuuksia olenkaan päässyt testailemaan.

 

Mutta aloitetaan miehistä. Nuo ihanat pikku ärsykkeet mitä ilmankaan ei viitsi elää! Dior+Johnny Depp=Sauvage (villi, kesytön, luonnonvarainen, koskematon ,julma) OMG! Sanon minä!!!!! Viimeksi sain näin kovat sävärit miesten tuoksusta kun aikoinaan YSL toi markkinoille L`homme tuoksun.. Nyt jokainen äkkiä tuoksuttamaan tuota aivan järisyttävää tuoksua <3 Kävin hakemassa tuoksunäytteen Kicks liikkeestä ja mieheni sai olla onnellinen koehenkilö tälle mahtavalle tuoksulle. Olin aivan innoissani koska tuoksu sopi hänen iholle täydellisesti jopa muuttui hiukan makeaksi joka oli yllättävää. (ja mies itsekin tykkäsi KOVASTI!) Jos ei ole miestä tällä hetkellä niin nou hätä :) Tuoksua voi sprayata vaikka tyynylle :D Se on sen verran ihana tuoksu!

 

No mutta mitäs muuta kivaa on syksyyn tullut..

Guerlain puhdistuksiin on tullut puhdistusvesi, joka todella näppärästi poisti ihan kaiken meikin. Olin todella iloinen tästä tuotteesta, koska jos vaikka on viikonloppureissu niin ei jaksa pakata koko omaisuutta mukaan. Tällä super ihanalla saa meikit pois ja iho jää raikkaaksi. Tuote myös tasapainottaa ihon ja sitä ei tarvitse huuhdella pois. Plussana vielä että ulkokuori on todella kaunis ja voi hyvin jättää tuotteen esille.

Sitten mielenkiinnolla odotan päästä kokeilemaan Guerlainin uutta tuotetta nimeltä Mètèorites oxygen care. Olen aina rakastanut Clarinsin Beauty Balm “prinsessa voidetta”. Siinä tuote joka pelastaa jos on oikein väsynyt, harmaa, tylsä, ruma tai vaikka äklöfiilis. Siihen voi silloin luottaa! Teen sillä jopa naamioita joita jätän koko yöksi ja WAU kuinka freesi naama aamulla! Mutta siis Guerlainille tulee nyt tuote joka ajaa samaa linjaa.. No miksi tämä kiinnostaa jos kerran olen löytänyt jo täydellisen tuotteen? No koska Mètèorites Pearles (valohelmet) on paras tuote ikinä jolla saa ihanan valon kasvoille.. Ja nyt Guerlain on laittanut juuri näiden helmien valon ja kosteutuksen samaan purkkiin!!! Tämä on vaan niitä tuotteita joita on PAKKO päästä kokeilemaan!!!!

Näin syksyisin kaipaan aina uusia huulipunia. Tarvitsen väriä huuliin kun vaatteet muuttuu synkemmiksi. Niinpä pääsin testaamaan YSL Fall lookin Rouge Voluptè Shine Nro. 35 Fuchsia in Grunge (Tämä on sitten limited edition eli vain syksyn myynnissä!!!!). Ja sain todellakin sitä mitä halusin! Väri on jumalainen ja saa minun silmät loistamaan! Jos kaipaat uutta ja haluat kokeilla vähän jotain muuta kun perus nudeja tai perus punaista niin tuo on se väri! Käy kokeilemassa!!! Plussana vielä se että on super kosteuttava ja se on AINA loistava asia tälläiselle rusinahuulelle :D

Toinen ihana uusi huulipuna joka myös kosteuttaa että korjaa on Guerlainin KissKiss Roselip. Vahvistaa huulten pinnan rakennetta ja korjaa ja ravitsee ruusun eteerisen öljyn avulla. Uuh La Laa! Minulla on väri 329 Crazy Bouquet. Niiiin ihana!! Sopii arkeen ja juhlaan! Tämä on kevyempi kuin YSL ja läpikuultavampi. Hylsyt näissä molemmissa on super Lux Lux mikä aina miellyttää silmääni :) Guerlain hylsy on kaunis ja tyylikäs valkoinen ja YSL luottaa kultaan. LOVE LOVE LOVE!!!!

Jos et usko niin kokeile ihmeessä itse :) Tässä kuva Guerlain huulipunasta. Heleämmin päivämeikkiin ja vahvemmin iltameikkiin

 

Meikki:

Lumene-arctic aqua deep moist. eye gel, Lancome-Genifique serum, Nuxe-Creme Fraiche 24h moist. rich creme, Sensai-Brightening make-up base

YSL-BB creme spf 24 Medium, YSL-irtopuuteri 3, Guerlain- Duo de blush 1 peach boy, Guerlain- aurinkopuuteri Terracotta 4 seasons nro.2

Kulmat: Guerlain- EyeBrow kit (keskitumma ja tumma) ja Lumene- Eyebrow fixing gel

Silmät ylempi kuva: Dior- 5 color palette 441 (koko luomelle kellertävä), Varjostus Dior ikivanha (ei valitettavasti myydä enää) kylmän ruskea luomiväri. (kaakao), YSL- Shocking eyeliner black, YSL-Babydoll mascara black, Sisärajaus Guerlain- eye pencil Ivory(ei myöskään valmisteta enää.. VALITETTAVASTI!!!! Mutta vastaavaa löytyy esim. Lumenelta)

Silmät alempi kuva: Dior: 5 color palette 441/tämäkin taisi olla joku look-paletti (kellertävä koko luomelle), Clinique- super shimmer eye palette nro. 07 At Dusk, YSL- eye pencil turkoosi nro.9,Guerlain- eye pencil black, YSL- Eyeliner Shocking black, Dior-Diorshow maximizer lash primer, YSL- Babydoll mascara black, YSL- Valokynä Touche Èclat 02

 

Tässä kuva YSL Rouge Voluptè Shine 35 Fuchsia In Grunge

 

Toinen mielenkiintoinen tuote on YSL Forever Youth Liberator- perheeseen tuleva Water-in-oil. Kuivaöljy joka ehkäisee juonteiden syventymistä. Itse rakastan tuota tuoteperhettä. Loistavia ja ihania tuotteita ja tuoksu on Lux Lux Lux!!! Love Love Love!!! Monta kertaa juonteet voivat olla kovempia/näkyvämpiä jos iho on hirveän kuiva eli mitä se tarkoittaa  naiset että miehet? KOSTEUTTA JA HOITOA!!!. Nyt on tähän sarjaan tullut todellakin kuivaöljy jonka voi näppärällä pipetillä sekoittaa vaikka meikkivoiteen sekaan tai päivävoiteen sekaan tai vaikka sarjan super ihanaan kasvoveteen! Muutama tippa ja siinä se. :) Kuivaöljy on nykyään se juttu mistä kaikki puhuu. Kuivaöljyä vartalolle, hiuksiin, kasvoille jne.. Uskon vahvasti että tämä on ihan mieletön tuote! Pitää lähteä tutkimaan asiaa ja testaamaan! Tehkää samoin niin ollaan kaikki taas viisaampia :D

 

Sitten haluan jakaa teille ihanan herkun mihin olen tutustunut.. www.iseline.com Voi elämä kuinka ihania koruja!!!!! Käykää katsomassa!!! Niin söpöjä ja tyylikkäitä <3 Ystävälläni on heidän pöllö riipus ja se on niiiiin ihana! Itselläni on linnut orrella ja tiikeri sormus. Olen käyttänyt niitä töissä ja väri pysyy täydellisesti ja hinta- ja  laatusuhde on todella hyvä! Käykää katsomassa! Puhumattakaan missä paketeissa tulee ja mieletön palvelu!!! Lux Lux pienillä hinnoilla :) Pariisin herkkuja <3

 

Nyt sitten kurvittaret kun illat pimenee niin lasi punkkua, kynttilät ja naamiot esiin!

Tai Champagne, korkokengät ja uusi huulipuna!

Ihanaa syksyn alkua Ihanat.

 

xx Nanna xx

 

 

Esittelyssä: Design By Anette A. 

 

'Yritykseni toimintaan kuuluu aidosta kierrätysnahasta valmistettu oma vaate- ja asustemallisto, sekä uniikit mittatilaustyöt. Mallistoni vaatteita voisin suositella itsevarmoille, naisellisille naisille ripauksella rockhenkeä. 

 

 

Lisäksi yritykseni palveluihin kuuluvat esiintymisasut, muodistukset, puvustukset ja tällä hetkellä lisäksi myös perinteiset ompelimopalvelut. Yritykseni pääasiallinen työhuone sijaitsee tällä hetkellä Marttilassa (Turusta 40km, Salosta 30km), mutta tarvittaessa vastaanotan asiakkaitani myös Helsingissä, Mereijassa. Lisäksi myyn tuotteitani netin kautta, sekä satunnaisesti myyntitapahtumissa. 

 

 

Pyöritän yritystäni yksin ja näin aluksi on tarkoitus edetä pikku hiljaa pienellä budjetilla eteenpäin. Kaikki tuotteet

suunnittelen, kaavoitan ja valmistan itse eli siis kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa.

 

 

Erityisesti haluaisin tuoda esiin pluskoko kampanjaani "Leather for curvy girls". Törmään paljon ihmisiin, jotka haluaisivat käyttää vaatteitani, mutta ovat mielestään liian isokokoisia. Tälläistä palautetta tulee jopa normaalipainoisiltakin. Aina ihmiset eivät osaa ajatella miltä jokin näyttää, ennen kuin näkevät sen konkreettiseti. Haluan tarjota vaatteitani myös isokokoisimmille ja näyttää että kyllä, nahka pukee myös kurvikkaita naisia. Lisäksi Suomesta löytyy vielä hyvin vähän suunnittelijoita, jotka huomioivat pluskokoisia ihmisiä.'

 

Lisätietoja www.designbyanettea.fi 

Facebook/Twitter/Pinterest:  Design By Anette A.

Instagram designbyanettea

 Kuvat: Kimmon Galleria Malli: Kitty Sugar  

DIY - syyspäivien piristystä!

PIRISTÄ VANHAA NEULETTASI AVOIMELLA OLKAPÄÄLLÄ JA RUSETILLA!

 

PITSI TOIMII AINA - JA AIVAN UUSI ILME VAATTEELLE!

 

VANHAN NEULEEN UUSI ELÄMÄ HAMEENA!

 

Kiitos kaikille, palataan seuraavan numeron parissa!

 

Ladataan...

Ladataan...
Kurvikas

 

Päätoimittajan terveiset!

Tämä numero keskittyy pelkästää kesään! Mainokset ja kaupat pursuavat kesämuotia tällä hetkellä sateisista keleistä huolimatta, mutta rantakelit on vielä varmuudella tuloillaan. Vietimme Stylisti Sohvi Nymanin ja viiden eri lailla kurvikkaan neitosen kanssa aivan mahtavan kuvauspäivän! Suuri kiitos kaikille osallistujille ja etenkin upeita kuvia ottaneelle Antti Pihlajamäelle. Mekin olemme siis #rantakunnossa ja annamme tukemme kampanjalle - siitä lisää tässä numerossa. Nannakin antaa kauneusvinkkinsä kesän ajalle ja loppuun koottu pieniä kesäisiä DIY vinkkejä Pinterestistä!

Pidemmittä puheitta, tutustukaa tämän kertaiseen pakettiimme ja nauttikaan kesästä!

-Meri-

 

 

STYLISTI SOHVI NYMAN JA RANTAMUOTI!

Uima-asu muoti on tänä kesänä monipuolisen värikästä. Uima-asuissa on paljon erilaisia kuoseja sekä vintage-henkisyyttä. Hyvään uima-asuun kannattaa panostaa, sillä oikein huollettuna se palvelee monta vuotta. Jokainen on rantakunnossa koosta riippumatta. Vartalotyypille sopiva uima-asu imartelee kurveja ja korostaa parhaita puolia. Hyvä uima-asu slimmaa ja kohottaa oikeista kohdista. Jokaiselle vartalotyypille löytyy täydellinen uima-asu. Jos haluat hyvän ja laadukkaan uimapuvun suuntaa alan erikoisliikkeisiin. Tämän jutun uima-asut meille lainasi Funky Lady Kukontori 3krs. Forum, Helsinki. Uimalakit Ea terveydenhoitomyymälät Forum, Yrjönkäytävä, Helsinki. Iso lierihattu Gina Trigot Forum.

 

A-vartalo 

Pearly May Mallitoimisto Pin-up.fi /  Valokuvaaja Antti Pihlajamäki www.anttipihlajamaki.fi

Mekkomainen uimapuku on kuin tehty A-vartalolle. Kietaisumallinen yläosa korostaa kapeaa vyötäröä ja uikkarin helma laskeutuu kauniisti lantiolle. Kevyt toppaus kupeissa tuo muhkeutta rintamukseen ja kaula-aukko paljastaa kauniisti decolteen. A-vartalon voi olla haasteellista löytää sopivaa kokouikkaria, koska alaosa ja yläosa ovat erikokoiset. Alusvaateliikkeiden uimapuvuista löytyy eri kuppikokoja sekä erimallisia kuppeja, kuten bikineistä.  Jos haluat tasapainottaa vartalon mittasuhteita suosi yläosassa kuoseja ja alaosassa yksivärisyyttä. Vintage-henkinen uimalakki suojaa hiuksia merivedeltä. 

 

H-vartalo (kaareva H) 

Mari Ahonen / Valokuvaaja Antti Pihlajamäki www.anttipihlajamaki.fi

Bikinit kuin karkit. Raikas punavalkoinen raitakuosi tuo mieleen polkakarkit. H-vartalon on usein helppo löytää asu kuin asu, koska ala –ja yläosa ovat samankokoiset. Korkeavyötäröisten bikinihousujen sivusaumoista löytyy hissinauhakujat, joilla saa säädeltyä housujen vyötärökorkeutta. Mitä korkeampi vyötärö bikinihousuissa, sen kapeampi uuma. Tukevat kupit ja leveät olkaimet kannattelevat rintoja kauniisti. Jos tavallinen bikiniyläosa kyllästyttää kokeile halter-neck mallia. Se myös antaa rinnoille hyvin tukea. Diagonaaliraidat luovat lisää kurveja vartaloon, mutta myös vaakaraita toimii.

 

O-vartalo 

Suzy Starlight Mallitoimisto Pin-up.fi / Valokuvaaja Antti Pihlajamäki www.anttipihlamaki.fi

Suuret kuosit ja kirkkaat värit imartelevat O-vartaloa. O on usein rintava, joten tarkista, että uikkarissa on hyvät kupit sekä riittävä tuki. Kaarituelliset kupit uikkareissa eivät aina ole paras vaihtoehto. Kokeile kaarituettomia kuppeja, usein ne istuvat paremmin ja tuntuvat mukavammilta päällä. Leveät olkaimet uimapuvussa saavat yläosan istumaan hyvin. Suuri V-kaula-aukko tuo decolten ja rinnat kauniisti esille. Kietaisumallinen uimapuku sekä erilaiset rypytykset vyötäröllä muotoilevat vartaloa. 

 

X-vartalo 

Vivid June Mallitoimisto Pin-up.fi / Valokuvaaja Antti Pihlajamäki www.anttipihlajamaki.fi

Vintage-henkiset bikinit ovat supernaiselliset. Korkeavyötäröiset housut korostavat kapeaa uumaa. Leikittele väreillä ja kuoseilla. Kokeile erimallisia yläosia. Uima-asun kuppikoko ei välttämättä ole sama kuin käyttämiesi rintaliivien koko. Annan myyjän auttaa oikean koon valinnassa.  Irrotettavat olkaimet takaavat tasaisen rusketuksen. Mitä enemmän yläosassa on kangasta sitä tukevampi se on myös ilman olkaimia. Tyylikäs uimalakki suojaa hiuksia. 

 

Rintava 

Molly Martini Mallitoimisto Pin-up.fi / Valokuvaaja Antti Pihlajamäki www.anttipihlajamaki.fi

Rintavan kannattaa panostaa yläosaan, joka antaa riittävästi tukea rinnoille. Jos bikinit eivät houkuttele, etkä viihdy kokouikkarissa on tankiini loistava valinta. Tankiineissa on valinnanvaraa; niistä löytyy lyhyttä sekä pidempää toppia, hyvin vartalonmyötäisiä malleja sekä väljempiä A-linjaisia malleja. Tankiini myydään yhdessä uimahousujen kanssa. Voit ostaa tankiniin erilaisia uimahousuja, niin saat muunneltua uima-asun ilmettä. Tankiinista löytyy eri kuppikokoja sekä erimallisia kuppeja, kuten bikineistä. Takaa ristiin menevät olkaimet antavat lisätukea rinnoille. Iso lierihattu suojaa kasvoja auringolta. Rantakassiin mahtuvat mukaan kaikki mitä tarvitaan hellepäivän viettoon. Rantakassin voi soinnuttaa uima-asuun sopivaksi. 

 

Ranta-asusteet

Kaupoista löytyy tyylikkäitä ja naisellisia ranta-asusteita, joihin on ihanaa sonnustautua hellepäivänä rannalle. Iso lierihattu suojaa päätä ja kasvoja auringolta, sillä saa myös pelastettua huonon hiuspäivän.

Uimalakki suojaa hiuksia merivedeltä. Uimalakki valikoimasta löytyy herkullisia värejä sekä kauniita kuvioita. Voit soinnuttaa lakin uima-asuusi sopivaksi. Lakki on hyvä huuhdella ja pestä jokaisen käytön jälkeen, kuten uikkaritkin. Uimalakki päässä ei kannata ottaa aurinkoa tuntitolkulla, sillä kuminen uimalakki voi tuntua melko tukalalta. Aurinkolasit suojaavat herkkää silmänympärysihoa sekä silmiä auringolta. Mitä suuremmat aurinkolasit sen paremmat!

Kafgaani on helppo ja kevyt sujauttaa uima-asun päälle. Se on ihanan ilmava, eikä kuumota helteellä. Kevyellä rantamekolla taas voit sipsutella niin rannalle kuin terassille. Kafgaaneja ja rantamekkoja voi shoppailla uimapukuliikkeistä. Tänä kesänä ovat muodissa erityisesti retrohenkiset ja värikkäät rantamekot. Flipflopit ovat oivat jalkineet rantahiekalle, mutta pitkiä matkoja niillä ei kannata kävellä. 

Muista pakata rantakassiin iso vesipullo, sillä auringossa oleskelu ja uiminen aiheuttavat nopeasti nestehukan.

Uikkareiden ja bikineiden huolto

Pese uima-asu jokaisen käytön jälkeen, niin pian kuin mahdollista. Jos pesu mahdollisuutta ei ole, niin ainakin huuhtele huolellisesti uikkari vedellä. Käsinpesu on hellävaraisin, mutta monista pesukoneista löytyy hienopesuohjelma, jolla voi pestä niin rintaliivit kuin uikkarit. Noudata pesumerkintöjä ja muista käyttää pesupussia. Unohda huuhteluaine, se pilaa uima-asujen elastaanisuuden nopeasti. Kuivata uikkarit ilmavassa paikassa. Älä kuitenkaan kuivaa uikkareita auringossa tai patterin päällä. Kuivausrumpu ei tee hyvää uima-asuille.  

Aurinkovoitteet

Käytä riittävän korkeaa aurinkosuojakerrointa rannalla. Kasvoille on syytä laittaa korkeampi suojakerroin, sillä kasvojen iho on herkempää kuin vartalon. Silmänympärysiholle ja huulille löytyvät omat aurinkotuotteet. Korkea suojakerroin ei estä ruskettumista. 

Hellepäivästä kannattaa nauttia meikittömänä. Paksu pakkelikerros ei kuulu rannalle. Paksu meikkikerros tukkii ihohuokoset ja aiheuttaa näppylöitä sekä muita ikäviä epäpuhtauksia iholla. Hajuvesi on myös syytä jättää laittamatta, kun menet aurinkoon, sillä se aiheuttaa laikkuja iholle. Jos haluat ottaa auringosta ja kesästä kaiken irti pidä taukoa rakennekynsistä, ripsienpidennyksistä sekä hiuslisäkkeistä. Aurinko saa hiukset, kynnet ja ripset kasvamaan nopeammin kuin talven pimeys. Lisäksi ahkera uiminen irrottaa ripsienpidennykset normaalia nopeammin. Kesäkuumalla luonnollisuus kaunistaa ja isot aurinkolasit peittävät meikittömyyden. 

 

 

Aurinko on IHANA!!!! Silloin kun se paistaa.. 

 

Kyllä se kesä sieltä tulee ja sitten yllättäen niinkuin joka vuosi AAUUTTSSSS!!! Nahka palaa.. Voitaisko tänä vuonna antaa sille nahkalle armoa ja EI anneta sen palaa? Aurinkosuojakertoimet siis kehiin! Ja kyllä sinä saat rusketusta pintaan isommallakin kertoimella, itse asiassa saat vielä pysyvämmän rusketuksen joka säilyy pitkälle syksyyn. Itse käytän 50 suojakerrointa kasvoissa ympäri vuoden. Sillä ehkäisen maksaläiskät ja turhat juonteet. Vartalolle käytän 30 tai 50 suojakerrointa, olkapäät ja reidet EHDOTTOMASTI 50 suojakerroin varsinki jos tiedän istuvani paljon Esim. terassilla :D Ei sitten muuten kannata unohtaa sitä After Sunia, sillä se antaa kosteutta iholle jonka aurinko vie ja myös after sun tekee rusketuksesta pitempiaikaisen. Itse olen nyt käyttänyt Yves Rochersin Protectyl Sos Cooling Gel - edullinen, hyvä tuoksu ja jättää miellyttävän tunteen. 

 

Nopean rusketuksen hoidan itseruskettavalla ja voin kertoa että meni pieni ikuisuus ennen kun löysin lempparini! Olen ollut oranssi, keltainen ja vihertävänharmaa.. Mutta sitten löysin sen oikean ihanan kuparisen täydellisen värin <3 GUERLAIN Terracotta Sunless Tinted Self-tanning Gel. Paras ikinä!!!! Ja huippu kun sen levittää niin näkee mihin väriä menee.. Olen testannut siis miljoonia eri merkkejä ja 10 pistettä annan Guerlainille <3 

Olen aika tavalla Guerlain tyttö mutta miksi ei jos löytää tuotteita mitkä vaan on niin järkyttävän hyviä! :) 

 

Sain lahjaksi Aurinkosuojaa hiuksille Loreal Solar Sublime sarjan, johon kuuluu shampoo, hoitoaine ja jätettävä suojasuihke. Värjäsin tukan tuossa toukokuun puolessa välissä ja kesäisin se haalistuu heti. No otin käyttöön nämä tuotteet ja mun tukka on pysynyt puhtaana :D (ha ha ha haaa) ja väri todella hyvänä. Toisaalta tässä nyt ei ole hirveästi aurinko paistanut, mutta katsotaan kun tämä kesä tästä oikein alkaa, että miten Solar Sublime toimii :) Nyt ainakin olen ollut super tyytyväinen ja persikan tuoksu niissä on ihana ja raikas.

 

 

Eli naiset ja miehet suojakerrointa nassuun ja nopea rusketus itseruskettavalla!

 

Aurinkovoiteet, joista tykkään kovasti on Piz Buin ja Allergy 30, Biotherm Lait Solaire spf 30. Jos haluaa Lux Lux niin aivan jumalainen on.. Yllätys yllätys Guerlain Terracotta Sun Moisturizer Tan Booster with 30 spr. Testasin sen kerran ja vannoin itselleni että panostan vielä joskus siihen! I LOVE IT!  Kasvoille mun ympärivuotiset lempparit on M.A.C 50 primer ja Helena Rubinstein Premium uv spf 50 (HR.ssä vaan tuo hinta on aika kirpeä).

 

No sitten jos kuitenkin kesällä haluaa käyttää jotain meikkiä, niin itse suosin YSL all-in-one BB creme spf 25 medium (tätä olen käyttänyt jo toukokuusta lähtien) tai Guerlain Terracotta skin Healthy Glow foundation second-skin effect 01 blondes. Ysl on kosteampi ja Guerlain on mattaisempi. Olen myös käyttänyt Lancomen Hydra Zen Tinted moisturising Cream spf15 nro.3 Dore, joka on värillinen kosteusvoide. Nämä kaikki on tuotteita joita käytän piiiiitkälle syksyyn ennen kun haluan taas vaihtaa vähän peittokykyisempiin tuotteisiin.

 

Sitten on vielä yks täys musta hevonen!!! Ylläri taas Guerlainin Terracotta perheestä :D Terracotta Spray Bronzing Powder mist spf10. Jep ajattelin just samaa silloin kun tutustuin tuotteeseen, eli ei voi toimia! No väärässä olin ja tuote on just niille jotka haluaa sen hehkun HETI ja ilman 10min puunauksia ja säätöjä. Eli silmät kiinni ja nopee spray Z mallisesti kasvoille ja se on siinä!!! Käsittämätön tuote! Kuulin myös sisäpiiritietoa että tuotetta olisi käytetty Tanssii Tähtien kilpailijoiden kropille just nopeuden ja pysyvyyden vuoksi. Minulla on sävy 01 light joka on vaalein ja helpoin.

 

Hmm.. Mitäs muuta mä teille keksisin vielä kertoa mistä olisi hyötyä.. Joo hei sitten jos haluaa vaan mattaisen pinnan kasvoille (ärsyttää kun naama kiiltää)  eikä mitään väriä, niin loisto tuote on Dior Pore Minimizer Skin Refining Matte Primer. Ei se mun huokosia ole pienentänyt mutta mattana pysyy ja iho on kuulas. Loistava tuote yksin tai meikkivoiteen alla, jos haluaa pitkäkestoisuutta meikkivoiteeseen. Toinen samalla “matta ilman väriä”- idealla on YSL voidemainen mattapuuteri. Omaa kokemusta ei ole mutta hyvää olen siitä kuullut. Ostin keväällä Lancomen Air de teint perfecting fluid matte glow creator meikkivoiteen nro.3. En oikeen ollu tyytyväinen ja olin antamassa sitä jo pois, kunnes tajusin että hei, kokeilen sen kesällä kun on kuuma ja haluaa nassuun mattasen ohuen pinnan joka näyttää heleältä. No vielä ei ole ne hikihelteet tullu niin en voi kertoa toimiiko mutta epäilen että se toimii. :) Eli jos jollain lojuu kyseinen tuote kaapissa turhana niin kesäksi käyttöön!

 

Viimeiseksi kerron teille mun all time favorite vinkin…

Osta hyvä, miellyttävä ja EHDOTTOMASTI alcohol-free (alkoholiton) kasvovesi ja sen jälkeen osta tai jos on joku oma vanha täytettävä spray pullo pieni (muovia tai lasia). Täytä tuo spray pullo sillä kasvovedellä ja heitä pullo laukkuun ja mielellään siihen laukkuun mitä kannat mukana. Paras IKINÄ freesaus kesken päivää!! Terassilla, tietokoneen ääressä, rannalla ja parasta ei pilaa meikkiä ja tekee ihanan raikkaan fiiliksen ja antaa kosteutta iholle! Eli silmät kiinni ja suihkauta kasvovettä kasvoille ja anna kuivua itsekseen. I LOVE IT!!!!!  Tarkista vaan että Spray pullosta tulee sumumainen suihkaus koska se on miellyttävin kasvoille.  Kokeilkaa ihmeessä :) 

 

 

Ihanaa Kesää Kurvittaret <3 

Nanna 

 

 

#rantakunnossa

Rantakunnossa-kampanja vastustaa epärealistisia ulkonäköpaineita ja kannustaa itsensä hyväksymiseen    Photoshopattuja staroja,  proteiinipirtelömainoksia,  mallikoululaisia,  joiden pitää laihduttaa… Ulkonäköpaineet vain lisääntyvät – eikö tavallinen kelpaa enää? Rantakunnossa-kampanja haluaa kesän kynnyksellä  muistuttaa, että jokainen on jo rantakunnossa sellaisena kuin on, olipa sitten pieni tai pyöreä, vammainen tai vanhus. Rantakunto ei vaadi laihduttamista, kiinteyttämistä tai muitakaan kikkoja.

Kampanjan tavoitteena on kannustaa ihmisiä hyväksymään itsensä  ja kunnioittamaan erilaisuutta. Kampanja kannustaa ihmisiä jakamaan oman rantakuvan ja haastamaan kaverit mukaan.

Kampanjan takana ovat Huuma-yhteisö ja Etelän-SYLI ry. Huuma on joukko aktiivisia naisia, jotka eri tempauksin haluavat sanoutua irti ulkonäkökeskeisyydestä, keskittyä tekemiseen ja saada kanssaihmiset kokemaan itsensä mahtaviksi tyypeiksi. Etelän-SYLI ry on Syömishäiriöliiton Etelä-Suomen alueyhdistys.

Tarvetta kannustukselle on, sillä Mannerheimin Lastensuojeluliiton tutkimuksen (2013) mukaan 73  % 15 - 18 v. tytöistä on tyytymättömiä vartaloonsa. Suomessa tehdyn tutkimuksen mukaan joka kymmenes tyttö kärsii syömishäiriön oireista nuoruusiän aikana. Myös poikien ulkonäköpaineet ovat kasvaneet. Eniten nuorten käsitykseen omasta ulkonäöstä vaikuttavat ystävät ja media. Paineilta eivät välty aikuisetkaan.

 

Jos olet samaa mieltä, liity mukaan! Postaa kuva ja siihen liittyvä viesti #rantakunnossa-hashtagilla, ja haasta mukaan kolme kaveria.

www.rantakunnossa.fi

 

DIY KESÄJUTTUJA

 

Hauska kesäkassi vanhasta T-paidasta!

http://www.mommypotamus.com/no-sew-t-shirt-tote-bag-tutorial/

 

 

 

Rantapyyhelaukku tyynyllä! Must have!

http://diy-enthusiasts.com/diy-fashion/diy-summer-bag-beach-towel-blanket/

 

 

Ihana turbaani itselle tai jälkikasvulle!

http://culturedblog.com/dana/diy-baby-turban-headband

 

 

Kesäiset Gladiator-sandaalit edullisista varvastossuista!

http://alldaychic.com/gladiator-wrap-sandals-diy-video/

 

 

Yksinkertainen rantamekko!

http://www.blog.umbrale.cl/umbrale/diy-haz-tu-propio-vestido-pareo-para-este-verano

Ladataan...

Ladataan...
Kurvikas

Päätoimittajan terveiset!

Heti alkuun pahoitteluni, että tämä numero tulee aika lailla viiveellä! Pitkä sairasloma ja oikean käden käyttökielto söi naista ja motivaatiota paljon - pitkät päivät yksin kotona sai pienetkin tekemiset tuntumaan ylitsepääsemättömän suurilta. Ja lopulta alkoi jo ahistamaan kotoa poislähteminenkin. Onneksi taas ollaan arjessa kiinni ja sosiaalinensyrjäytymiseni ei kestänyt kuin joitain viikkoja. 

 

Kurvikkaalle on kesän aikana aukeamassa ihan omat sivut ja lehti tullaan julkaisemaan siellä jatkossa - siitä lisää myöhemmin! Uuden oman logon olemme saaneet myös kiitos Kerttu Helena Salliselle suunnittelusta!

 

Tämä numero tulee keskittymään muutamien liikkeiden ja mallistojen esittelemiseen, sekä saimme muutamat tyylivinkit julkisuuteen nousseelta Elena Vikströmiltä.. Ehkä kokonaisuudessaan vähän pienempi paketti, mutta sitäkin antoisampi!

 

-Meri-

 

 

Excuse My BonBon

 

Sain kunnian olla mukana torstaina 9.4.2015 Helsingin Torikortteleiden pop-up -tilassa  uuden kurvikkaita naisia rakastava Excuse My BonBon -vaatemerkin lanseerauksessa, jonka keulakuvana loistaa Ninja Sarasalo. Naiselliset vaatteet on tehty meille, jotka ovat onnellisesti kokoa 40–54, eivätkä välitä piiloutua telttamaisiin kaapuihin. 

Ensimmäinen mallisto on ollut saatavilla viikosta 16 alkaen verkkokaupasta osoitteesta www.excusemybonbon.com ja sen on tarkoitus muuttaa kauneusihannetta sekä maailmaa. 

Excuse My BonBon -vaatemerkin takana on kuopiolainen vaatetussuunnittelija Sari Hirvonen, joka haluaa kannustaa kaikkia naisia loistamaan ja ottamaan ilon irti kurveistaan, vaikka mediassa keskitytään edelleen hoikkuuden ihannointiin. Sari Hirvonen suunnitteli naisellisen, laadukkaista materiaaleista valmistetun malliston, jonka leikkaukset korostavat kurveja. Ninja Sarasalo on hyvä esimerkki siitä, kuinka naisen ihanuudella ei ole mitään tekemistä koon kanssa. Vaatemerkin nimi Excuse My BonBon on positiivinen ja leikkisä elämänasenne, joka kehottaa tekemään tietä kurveille. 

Hienoa, että Suomessakin on huomioitu kurvikkaammat naiset ja saatavilla on laadukas mallisto muotitietoisille. Ensimmäinen mallisto oli kesää ajatellen aika tummasävytteinen, mutta kyllähän se musta taitaa olla vaatteiden värinä suosituimmasta päästä. Kurvikas toivottaa onnea ja menestystä mallistolle, ja jännityksellä odottaa seuraavaa!

 

 http://www.excusemybonbon.com/fi 

https://www.facebook.com/pages/Excuse-My-BonBon/530577263710224?fref=ts

Kuvaaja: Sanna Saastamoinen-Barrois & Jeremy Barrois
Meikki & Kampaus: Janne Suono
Malli: Ninja Sarasalo

 

Muotiputiikki Helmi

  Muotiputiikki Helmi /  Jämi Fly Inn: www.airshow.fi / Kuva: Jukka Heilimo  / Mallitoimisto Pin-up.fi

Jos kaipaatte naisten vaatteiden paratiisia, suunnatkaa kohti Someroa ja Muotiputiikki Helmeä! Liike on keskittynyt naisellisiin vaatteisiin maan ja taivaan väliltä, henkilökunta sydämellistä ja auttavaista. Ja ennen kaikkea kokoja löytyy paljon! Kurvikkaiden naisten muotoja hiveleviä mekkoja on äärettömästi - varmasti jokaiselle jotakin! Suosittelen tutustumaan liikkeen Facebook-sivuihin! Varsinaista nettikauppaa ei ole, mutta tilaukset onnistunee viestittämällä liikkeen kanssa myös kauemmaksikin. 

Tässä maistiaisia Muotiputiikki Helmen mekoista Mallitoimisto Pin-up.fi tyttöjen kuvissa: 

                      Suzy Starlight / Kuva: Susanna Honkasalo                         Pearly May / Kuva: Jukka Heilimo / Jämi Fly Inn: www.airshow.fi                        Mimi Harley / Kuva: Moodphoto                        Honey Diamond / Kuva: Linda Lipponen                        Daria DeMure / Kuva: Susanna Honkasalo                        Tina Snow White / Kuva: Petri Mast Photography                        Goldie Bow / Kuva: Juha Inkinen      

Elena Vikströmin tyylivinkit isorintaisille!

 

Kyselimme alkuvuodesta kohujulkisuuteen nousseelta Elena Vikströmiltä vinkkejä ison rintavarustuksen kanssa elämiseen. Pitkän ja solakan vartalon omaava Elena elää omasta tahdosta H-kupin rintavarustuksen kanssa, ja tämä jos joku varmasti aiheuttaa välillä haasteita sopivien vaatteiden löytämisessä.

 

 

’Mekoissa suosin avonaista linjaa jotta tissit mahtuisivat, tosin ulkomailta voi tilata kurvikkaammillekkin mekkoja’

Tissit tyrkylle vaan - isoja rintoja ei pidä peitellä ja avonaisissa mekoissa niillähän on enemmän tilaa hengittää!

 

’Ostan yläosan usein erikseen ja käytän kynähameen kanssa, koska alavartaloni on kapeampi’ 

Tämä vinkki toimii myös toistepäin, harvemmin vartalomme on samaa paria ja ei pidä liian uskollisesti tuijottaakaan kokoja, vaan koettaa mikä istuu parhaiten.

 

’Hyviä liivejä löydän Changelta ja Funky Ladysta’

Pukeutumisessahan on tärkeintä hyvin istuvat alusasut ja niihin kannattaakin panostaa, ja etenkin huoltaa. 

 

 Elena lähettää Kurvikkaan lukijoille aurinkoista kesää!    

Boutique Molly

Boutique Molly on perustettu joulukuussa 2014 Lahteen. Liike on naisille hyvällä maulla suunnattu erotiikkaliike. Tyyliltään burleskimainen, klassinen 50-luku ja glamour pin-up nousee myös vahvasti esiin. Erotiikkavälineiden lisäksi liikkeestä löytyy alus- sekä roolivaatteita, myös plus kokoisina. Tavoite on madaltaa naisten kynnystä tulla tutustumaan erotiikka tuotteisiin ja ajatuksena, että kaiken kokoiset naiset on kauniita ja halu saada naisille itsevarma ja seksikäs olo. Liikkeessä käy ihan kaiken ikäisiä naisia, ja myös miehiä ostelemassa tyttöystävilleen lahjoja sekä tietenkin pariskuntia yhdessä. Liike saa kehuja miellyttävästä ulkonäöstä ja lämpimästä vastaanotosta.

 

 

Boutique Molly pyysi tavallisia suomalaisia naisia poseeraamaan alusvaatteissaan tätä juttua varten ja suosio oli suuri! Upean rohkeita naisia ja mahtavia heittäytymisiä - tätä Kurvikas on parhaimmillaan! Muodin jakamista Teille! 

 

 

 

Pin-up and Rock'n Roll Night.
Pinup.fi tytöt Boutique Mollyn asuissa. 
Kuvaaja Mikko Turunen

 

 www.boutiquemolly.fi 

https://www.facebook.com/boutiquemollylahti/timeline

 

 

 

 

Kiitos lukijoille! Seuraava numero tulossa kesäkuun puolella!

-Meri-

 

 

 

Ladataan...

Pages