Kurvikas nr. 3

kurvikasnr.3.png

Hei Kurvittaret!

Ja tervetuloa uusimman Kurvikkaan pariin! Inpsiroiduimme varhaisesta keväästä ja auringosta, joten otimme jo ensikosketuksen kesään! Olen saanut apua Stylisti-Meikkaaja Sohvi Nymanilta tyypillisimpien suomalaisten vartalotyyppien stailaamisessa Boutique Francoisen kesäisiin mekkoihin. Vietimme hauskan kuvauspäivän Helsingin kaduilla kuvaillen ja aurinkokin helli päiväämme. Tätä lisää! Lisäksi pyysin Pin-up.fi Mallitoimiston huikean kansainvälisenkin suosion saanutta plus-koon pin-up mallia Goldie Bowta kertomaan tarinansa. Nanna toki jakaa meille omat vinkkinsä kauneuden parissa ja loppuun DIY osio kenkien tuunaamiseen. Toivottavasti nautitte!

Lisäksi saan ilokseni esitellä uuden yhteistyökumppanimme Sohvin! Sohvi tulee auttamaan jutuissamme liittyen oikeaoppiseen pukeutumiseen ja asusteiden käyttöön. Tässä Sohvin omin sanoin:  Minulle on tärkeää, että stailaus on asiakkaalle elämys, josta on iloa pitkäksi aikaa. Hyvä olo tulee sisältäpäin, mutta olen sitä mieltä, että se tulee myös ulkoa sisällepäin oikeanlaisilla vaatteilla ja väreillä. Tyylikäs pukeutuminen ei kokoa tai ikää katso.’  

Käykää tutustumassa tarkemmin!  http://sohvinyman.fi

Kurvikas-projektini on saanut uuden vaihteen silmäänsä ja seuraavan kuukauden aikana tulemme saamaan omat nettisivummekin! Yhteydenottoja ja kiinnostusta ollaan herätetty, mutta haluan edetä rauhallisesti ja varmasti. Haluan saada Kurvikkaalle kantavat siivet ja siinä kiitän Teitä – ihan mahtavaa kannatusta, kiitos! Mitä useampi Kurvitar liittyy joukkoomme, sitä suurempaa huomiota saamme ja kenties lisää muotia kurvikkaille tänne Suomeen! Suunnitelmissamme on kaikkea kivaa tulevalle vuodelle ja uskoni tämän asian suhteen sen kun kasvaa! Pysykää kuulolla ja ette jää mistään paitsi!

Meri, Päätoimittaja

 

 

Sohvi Nyman: Kesäiset mekot tyypillisimmille vartalotyypeille

dsc_2934edit_0.jpg

Tämän kesän mekkomuoti on super naisellista. Mekoista löytyy paljon erilaisia kukkakuoseja, pitsiä sekä vaikutteita menneiltä vuosikymmeniltä.  Helmat hulmuavat ja kurveja saa korostaa.  Värimaailma on täynnä kirkkaita värejä sekä hempeitä pastelleja. Kaikille sopiva helman pituus on polveen. Toimivassa vaatekaapissa on mekkoja, jotka muuntuvat moneen menoon arkeen ja juhlaan.  Kun vaate on itsessään näyttävä se ei kaipaa asusteita.  

Suosi mekon kanssa mieluiten korkokenkiä tai kiilakorkoja, koska silloin sääret ovat parhaimmillaan. Sukkahousuiksi kannattaa valita ihonväriset kiiltäväpintaiset sukkahousut. Valitse vaateostoksilla aina vartalonmyötäisiä ja hyvin istuvia vaatteita. (Vartalonmyötäinen on eriasia kuin tiukka) Panosta laatuun.

 Pukeutuminen lähtee alusvaatteista, joten valitse alusvaatteet aina päällysvaatteita silmällä pitäen. Kurvit tuovat toisinaan haasteita pukeutumiseen, joten kokosin tähän juttuun täsmävinkit, jotka helpottavat mekko ostoksia ja voit valmistautua hyvillä mielin tulevaan kesään helmat hulmuten. Hyviin materiaaleihin kannattaa panostaa. Elastaani tuo vaatteisiin käyttömukavuutta ja istuvuutta. Poimi kaappiin raikkaita värejä ja näyttäviä kuoseja. Nyt on viimeistään aika pakata tummat talvivaatteet varastoon ja kääntää katse kohti tulevaa kesää. 

 Kurvittarien yleisimmät vartalotyypit ovat A, O ja X. Kaikki eivät mene yhteen muottiin, usein tyypillinen suomalainen nainen on yhdistelmä A:ta ja O:ta.

 

A-vartalo

A-vartalo on ylhäältä pieni ja siro, vyötärö on kapea ja lantio naisellisen kurvikas. Tätä vartalotyyppiä edustaa valtaosa suomalaisista naisista.

Mekko ostoksilla A-vartalon kannattaa suosia A-linjaisia helmoja, koska niissä on tilaa lantiolla ja ne korostavat vyötäröä. Voit myös valita tyttömäisen kellohelman. Holkkihihat ja vesiputous pääntie tuovat ”massaa” yläosaan ja tasapainottavat vartalon mittasuhteita. Yläosassa kannattaa suosia värejä ja näyttäviä kuoseja. Asusteina toimivat runsaat kaulakorut. Kietaisumallinen mekko on kuin tehty A:lle, koska se laskeutuu kauniisti lantiolla ja korostaa upeasti vyötäröä. Mekkoa voi asustaa leveällä vyöllä; se tuo vyötärön vielä paremmin esille. Suosi suurta pyöreää pääntietä sekä venepääntietä. ¾ hihan pituus korostaa vyötäröä.

dsc_3468edit_1.jpg

A-linjainen mekko istuu täydellisesti ja helmat hulmuavat. Leveä vyö korostaa kapeaa vyötäröä.

Kuva: Meela Leino / Malli: Hanna Järvinen, Pin-up.fi / Mekko: Boutique Francoise

 

dsc_3611edit.jpg

Tämä kietaisutyylinen mekko tuo vyötärön upeasti esille ja vesiputous pääntie antaa runsautta yläosaan. Joustava kangas on miellyttävä.  

Kuva: Meela Leino / Malli: Hanna Järvinen, Pin-up.fi / Mekko: Boutique Francoise

                                                                     

X-vartalo

X-vartalo eli tiimalasi vartalo on kurvikas ylhäältä ja alhaalta, vyötärö on kapea. 

X voi valita hyvin vartalonmyötäisen mekon, joka tuo kurvit upeasti esille. Kotelomekoissa joustavat materiaalit istuvat parhaiten. Tulppaanihame on kuin tehty tiimalasille, sillä se korostaa kapeaa vyötäröä ja tuo lantion kurvit esiin. Myös A-linjainen helma toimii loistavasti. Erilaiset yksityiskohdat ja rypytykset vyötäröllä vievät huomion kapeaan uumaan, jota X:n kannattaa korostaa. Kaula-aukossa kannattaa suosia O –ja V-kaula-aukkoa. Mekossa on hyvä kiinnittää huomiota oikeanlaisiin leikkauksiin, esim. prinsessaleikkaukset tuovat istuvuutta ja myötäilevät kauniisti vartaloa. 

dsc_3090edit.jpg

Kukallinen kellohelmainen mekko on ihastuttava kesäjuhlissa. Mekon prinsessaleikkaukset myötäilevät kauniisti kurveja sekä malli korostaa vyötäröä.  

Kuva: Meela Leino / Malli: Mimmy Snowlake / Mekko: Boutique Francoise

 

dsc_3389edit.jpg

Tämä vartalonmyötäinen mekko tuo kurvit kauniisti esille. Yksityiskohdat vyötäröllä vievät huomion kapeimpaan kohtaan.

Kuva: Meela Leino / Malli: Mimmy Snowlake / Mekko: Boutique Francoise

 

O-vartalo

O-vartalolla hartiat ja lantio ovat yhtä leveät ja vyötärö on suora.

O-vartalon kannattaa suosia joustavia materiaaleja, koska ne istuvat hyvin ja tuovat käyttömukavuutta. O:lla toimii parhaiten suora helma, joka päättyy hieman polven yläpuolelle. Myös epäsymmetrinen helma on hyvä valinta. Suuret kuosit tuovat näyttävyyttä. Pystyraita ja diagonaaliraita pidentävät ja hoikentavat, mutta vaakaraitaakaan ei kannata pelätä. O:n kannattaa suosia avaraa V-kaula-aukkoa, joka korostaa kaunista dekolteeta. Venepääntie on myös hyvä valinta.  Asusteiksi O:lle sopivat pitkät kaulakorut sekä kulmikkaat laukut. 

dsc_3169edit.jpg

Punainen mekko on naisellinen ja näyttävä. Mekko paljastaa tyylikkäästi käsivarret.

Kuva: Meela Leino / Malli: Sanna Nousiainen, Pin-up.fi / Mekko: Boutique Francoise / Kiitokset Imperial Matto-liikkeelle kuvauslokaatiosta

 

dsc_3019edit.jpg

Voiko kuosia olla liikaa? Ei! Kuosit tuovat näyttävyyttä. Tämän mekon kuosit ja leikkaus imartelevat muotoja. Mekko muuntuu moneen menoon.

Kuva: Meela Leino / Malli: Sanna Nousiainen, Pin-up.fi / Mekko: Boutique Francoise

 Ps. kesäkuumalla sisäreidet hinkkaavat inhottavasti yhteen. Ratkaisu tähän on sivellä Compeedin rakonestopuikkoa reisiin. Se muodostaa suojaavan kalvon iholle ja estää ihoa rikkoutumasta. Ei enää kipeää ihottumaa ja voit nauttia helteistä! 

Mekot Boutique Francoise Freda 32. Vaatteet 34-48

Boutique Francoise

fransu_logo.jpg

Stylisti: Sohvi Nyman www.sohvinyman.fi

Kuvaaja: Meela Leino www.meela.fi

 

 

 

Perheen äiti ja malli – Goldie Bown tarina!

 

 

11091184_944946885550392_862739973_n_0.jpg

                                                      Goldie Bow / Sini Holmström Photography / Pin-up.fi

 

Täällä tarinaansa kertoo 25- vuotias kolmen lapsen äiti ja lähihoitaja Veera eli Goldie Bow. Tänä päivänä olen kurvikas nainen. Tie tähän on ollut vaihteleva. Itsetunnon kanssa on saanut taistella monia aikoja, osan aikoja puhtaasti painosyistä. 

Mun prosessi täksi minäksi sekä pin-up malliksi on alkanut muovautua varmaankin jo silloin, kun painoni putosi roimasti, melkein 20kg. Silloin itsetuntoni alkoi kohota, kun saavutin jotain, mihin en koskaan uskonut pystyväni. Siihen aikaan elämäni muuttui muutenkin paljon. Saadessani kaksostytöt kurvini palasivat. Enkä ole siitä lainkaan pahoillani. Kun itsetunto on hyvä, sitä näkee itsensä aivan eri tavalla. 

 

Tästä alkoi seuraava etappi pin-up taipaleelle. Mulla alkoi sellainen super-naisellinen kausi, jolla olen vieläkin. En tarkalleen tiedä, mikä antoi lopullisen sysäyksen siihen, että aloin kiinnostua pin-upista. Noista upeista kurvikkaista, hymyilevistä naisista. Aloin tutkia aihetta ja opettelin käyttämään huulipunaa ja bandana-huiveja. Olin aluksi enemmänkin rocka-billy tyttö kuin klassinen pin-up. Tässä vaiheessa alkoi paino nousta hiljalleen. Luulen että intohimo olla naisellinen auttoi pitämään itsetunnon messissä kokoajan muuttuvan kehon mukana. Pikkuhiljaa kiinnostuin pin-up tyylisestä pukeutumisesta ja aloin harjoitella hiusten laittoa. Asun pienessä kylässä ja aloittamani pin-up tyyli alkoi näkyä myös muille. Sain paljon kannustusta ja positiivista palautetta ja rohkenin hakemaan Pin-up.fi mallitoimistoon. Tulin valituksi castingeihin ja sieltä edelleen koeajalle ja syksyllä viralliseksi malliksi. Tuo kesä 2013 oli minulle kuin uusi alku, tyylillisesti ja itsetunnollisesti. 

Pin-up on minulle jokapäiväinen asia, ei kuitenkaan elämäntapa. Se merkitsee minulle naiseutta, olemista kaunis vanhan ajan innoittamalla tavalla. Olla leikittelevä, hassu mutta silti järkevä. Arkipäivänä meikkauksessani näkyy mm. kissamainen eyeliner, tai hiuksissa victory roll tai huivi. Pieniä asioita. 

 

Silloin kun haluan olla täydellinen pin-up, vedän mekon päälle, sekä hiukset ja meikki pitää olla tip-top. Rakastan tässä mallin työssä sitä, että saan olla sen muotoinen kuin olen, se ihminen mitä olen. Rakastan kuvauksia, jolloin saa heittäytyä erilaisiin rooleihin, kaivaa itsestään uusia puolia. Ideoida tarinoita kuviin. Pyrin korostamaan pukeutumisessa niitä kauniita kurveja itsessäni jotka omistan. Rakastan myös sitä ideologiaa, joka toimistossamme on. Olemme alkaneet pitää naisille itsetuntoa kehittäviä kursseja, ja olen ylpeä saadessani kuulua sitä valmentavaan ryhmään. Arvostan myös sitä, että saan olla luomassa ja vahvistamassa uudenlaista kauneusihannetta, vastapainoksi nykyisten mallien rinnalle. 

 

11094051_944946445550436_1326306331_n.jpg

                                                Goldie Bow / Anssi Viljakainen, Kuva Tuulos / Pin-up.fi

 

Mahdollisuuteni olla pin-up malli ja se keihin olen tämän kautta tutustunut on ollut elämälleni uusi askel. Tämä on auttanut hyväksymään muuttuvan kehonkuvani. Kurvit ovat kauniita! Olen nyt plus-kokoinen, XL-mitoissa. Sosiaalinen media sekä huomio siellä jopa kansainvälisesti ja uudet kontaktit XL puolella ovat olleet minulle tärkeä osa nykyisen minäni ja malleuteni muodostumista. Vaikein matka tällä taipaleella on ollut silloin, kun todella tajusin astuneeni plus-kokoon. Olin ollut kurvikas jo aiemmin, mutta se oli psyykkisesti silti haastava vaihe hyväksyä tuo sana/käsite plus-koko. Värjäsin hiukseni vaaleasta oranssiksi ja punaiseksi. Se on ollut minun muutokseni merkki. 

 

Toivon että Kurvikas aloittaa Suomessa vielä hiljaiseloa viettävän plus-kokoisten naisten liikkeen. Positiiviseen kehonkuvaan kuuluvat kurvit. Isompikokoinenkin voi olla terve sekä ihanne. Yksi uusi suuri nimi ja rajojen rikkoja Plus- alalla on Tess Holliday (Munster) joka on saanut paljon arvostelua, mutta sitäkin enemmän keskustelua plus-kokoisista naisista. Ihannoin Tessin varmuutta olla itsensä! Myös minun itsevarmuuteni tulee kyvystä olla oma itseni. Avoin mieli, kyky nauraa omille virheille ja varma olo omassa kehossa ovat vahvuuksiani. Tulevaisuudessa haluan kehittää itseäni mallina sekä luoda lisää kontakteja.

 

Haluaisin jokaisen naisen tietävän ja sisäistävän, että olette kauniita huolimatta lihomisen, laihtumisen, raskauden, iän, kovien aikojen ja kohujen tuomista jäljistä kehossa, puhumatta näiden asioiden jättämistä psyykkisistä jäljistä. Haluan olla esimerkkinä siitä, että tavallinen nainen voi ja saa tavoitella unelmiaan. Kaikki lähtee itsestä. Jokaisella on takeet olla upea! Hyvää pääsiäistä ja kevättä! 

-Goldie Bow-

11087447_944947278883686_4524139_n.jpg

Goldie Bow / Sini Holmström Photography / Pin-up.fi

 

Goldie Bown mallinuraa voi seurata hänen fanisivuillaan facebookissa:  https://www.facebook.com/goldiebow?fref=ts

 

 

 

 

WOW!!!

Todellakin WOW! Olen löytänyt aivan mielettömän tuotteen!! Värjään tukkaani hiukan tummemmaksi ja sitte aina tulee se ärsyttävä vaihe kun se oma väri tunkee juurista ja ne ihme “siellä täällä” olevat harmaat.. Olet lähdössä bilettään ja laitat hiukset upeasti ja kaiken pilaa juurikasvu.. Sitten päätät laittaa hiukset auki ja EDELLEEN se ärsyttävä juurikasvu on siinä!!!

Hyvät naiset ja herrat saanko esitellä… Color WOW root cover up!!!!

IMG_4821.JPG

Mun ehdoton rakkaus tällä hetkellä!!!

Tämä on värillinen puuteri, joka tuolla sudilla levitetään hiusten juureen. Itselläni yleensä on tukka auki tai ponnarilla, niin isolla sudilla hoidan keskijakauksen ja pienellä sudilla hoidan kasvojen ympäriltä hiukset (siis jos on ponnarilla). Ja ihan mieletöntä että tämä puuteri kestää hiuksissa seuraavaan pesuun. On testattu myös sateessa ja pysyy! Olen aivan rakastunut tähän! Pärjään paljon paremmin nyt seuraavaan värjäyskertaan eikä tarvitse enää vetää pipoa päähän ja hävetä juurikasvua tai harmaita! Peittää jopa harmaat!! WOW on siis puuteri, eikä mikään voide tai tahmainen töhnä. Ei vie hiuksista kiiltoa, vaan on oikeasti tosi luonnollinen. Näitä WOW tuotteita on 6 eri väriä. Löytyy ihan platinum blondista mustaan. Minun oma on tummanruskea eli toiseksi tummin. Valitettavasti punaisiin sävyihin en ole vielä törmännyt ja mielestäni se on väri mikä ehdottomasti pitäisi olla.

Otin vähä kuvia mutta pahoittelen niiden laatua.. Nyt olisi tarvittu ammattikuvaajaa että olisitte kunnolla nähneet eron.

IMG_1245.jpg

Ilkeä juurikasvu siellä jyllää (lämpöinen valo)

IMG_1259.jpeg

Ei jyllää enää.

Laitan kuvia myös luonnonvalossa koska se on se pahin!!!!

Ja nyt kun tuo aurinkokin palasi takaisin niin se kyllä haluaa oikein spotilla näyttää juurikasvuja..

IMG_4969.jpg

Siis katsokaa mikä ero!!!

Edessä oleva jakaus on käsitelty Wow.la ja takaa ei!!! Takana ihan selkeä maantienharmaa loistaa ja edessä upea väri.

Suosittelen kyllä lämmöllä kokeilemaan!

 

Vinkki..

Katselin Stockmannin Hullut Päivät mainoksia ja bongasin Color WOW:n perjantain kohdalta hintaan 26€

 

-Nanna-

 

 

DIY Shoes

 

3b373cbad8414197d230fb4f113bf055.jpg

Vanhat ja kuluneet, mutta niin hyvät jalassa olevat korkkarit voi vaikka uusia glitterein!

 

7fa4641069cc891d6582f86fa11d61b4.jpg

Pitsi kun oli tulevan kesän trendi, miksei lisätä sitä korkkareihinkin!

 

8dee60c4da0933da80f2cd3edf4c4847.jpg

Miten helposti halppis varvassandaaleista saakin juhlallisemmat!

 

9d051b4d0ef8a66753a3fb56433f79a4.jpg

Rockimpaa ilmettä tavallisiin nilkkureihin – nyt voit tehdä itse!

 

 79e25fa2a7164a2bb25754c15a633a31.jpg                                                   Ballerinoja kaikilta löytyy, tällä helpolla vinkillä saat ne uuteen kukoistukseen!  232fd295394e971cff30cc4d60660ee5.jpg                                                                                          Söpö idea saappaille!   44249850b4940123f4940c7a73930ea8.jpg                                                                                   Nillkureista saappaiksi?   b851edad7db818d87079a416fcbf4c77.jpg                                                     Peruskumppareista supernaiselliset pienellä tuunaamisella!                                                                         Ja loppuun parit balleriinojen tuunausideat!baa3bef31ed391a3f12dfa18cd04b4bd.jpgf7a09cc8ed3383e13bf364affeb9dd30.jpg    Joo tiedän, innostuin vähän liikaa noista kenkien tuunamisesta ja kuvia tuli aika paljon – ne nyt vaan on niin ihania! Kengät siis! Palaillaan seuraavan Kurvikkaan parissa kuukauden päästä! Kiitos, että luit!  Tuunausvinkit Pinterestin maailmasta! Käykää tutustumassa!

Kommentit (3)
  1. No mutta ihan samalla tavalla ne reidet hankaa kuitenkin, jos on hankautuvaa mallia 😀

    Pitää käyttää kaikenlaisia kikkakakkosia tai mekkojen alla leggingsejä tai muuta suojaa kesähelteillä.

    Lähinnä vain hain sitä että ei se laihdutus ole mikään taikaisku hankautumisongelmiin. Fitness Führerkin juuri mainitsi postauksessaan pistävänsä normaalit juoksutrikoot maratonille teemapukimien lisäksi hankautumista estämään.

  2. Mulla ei ole ollut murrosiän jälkeen sellaista hetkeä että reidet eivät osuisi yhtään yhteen. Ja olen ollut lähes koko elämäni täysin normaalipainoinen, sopusuhtainen tyttö/nainen. Mikäli haluaisin, että reiteni eivät koskettaisi tosiaan, saisin olla äärimmäisen laiha, alipainon puolella.

    Tässä on kyse myös vartalon mallista, ei ainoastaan ylipainosta. Vatsani on ollut aina rasvaton ja reidet ja takapuoli (sekä rinnat) keräävät sitten sen rasvan mitä vartalossa sattuu olemaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *