Hölmö hullu rakkaus

When Harry Met Sally

Ah, rakkaus! Sitä ikiaikaisempaa aihetta on vaikea keksiä, mutta ei se mitään: ei kai rakkautta voi käsitellä loppuun. Laarista löytyy aina lisää ammennettavaa. Siksi onkin ihan paikallaan, että rakkaus on ensi vuonna Orionin ykkösteema. Ja tunteista kun puhutaan myönnettäköön, että suorastaan rakastan elokuva-arkistoa ja sen upottavia samettipenkkejä. Laiskuuttani laiminlyön silti suhdettamme aivan liian usein. 

Rakkausvuoteen paneutumisen voi kuitenkin onneksi aloittaa jo nyt, äänestämällä rakkauselokuvasuosikkinsa tulevaan ystävänpäivään. Elokuvat on jaoteltu kolmeen eri loveen: ”hupaileva rakkaus”, ”rakkaus tuo onnen” ja ”repivä rakkaus”. Luonnollinen ykkösvalinta näistä on tietenkin viimeinen, sillä romanttisin kuviteltavissa oleva asia on aina saavuttamaton rakkaus. Sietämätön kaipuu ja täyttymätön himo. Hupaileva rakkaus tulee myös kysymykseen, sillä flirtti on aina kivaa, mutta että ihan vaan onnellinen rakkaus? On kai sitäkin, happily everafter.

Kommentit (4)
  1. Hölmö Hullu Rakkaus | Suomi Uutiset
    19.3.2020, 19:53

    […] Hölmö hullu rakkaus – Kuvaputkessa | Lily – Hölmö hullu rakkaus. 3 Ah, rakkaus! Sitä ikiaikaisempaa aihetta on vaikea keksiä, mutta ei se mitään: ei kai rakkautta voi käsitellä loppuun. Laarista löytyy aina lisää ammennettavaa. Siksi onkin ihan paikallaan, että rakkaus on ensi vuonna Orionin ykkösteema. […]

    1. Äänestitkö? 🙂

      1. En pystynyt, liian vaikeaa valita! Mutta ehkä vielä pitää… 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *