Linnoittaudu sohvalle

blue-valentine9.jpgKotini olkoon linnani ja sohva upottava valtaistuimeni, ainakin loppuviikon ajan. Yle pistää nimittäin taas parastaan ja pyöräyttää huomisesta alkaen käyntiin Teeman elokuvafestivaalin. Eikä siellä suinkaan pyöri mitä tahansa pölyn peittämää huttua, vaan juuri ne hyvät leffat, jotka sinunkin on varmasti ollut tarkoitus nähdä, mutta jotenkin se on vain jäänyt.

Esimerkiksi se Pulp-dokkari, jonka kenties missasit R&A:ssa, pyörryksiin asti kehuttu Nader & Simin: ero sekä Philip Seymour Hoffmanin ja Joaquin Phoenixin tähdittämä The Master. Jos taas tykkäsit Paolo Sorrentinon Suuresta kauneudesta, kannattaa tsekata This Must be the Place. Ja muutenkin, sillä onhan siinä sentään gootti-Sean Penn. Ohjelmistosta löytyy myös riipaisevan ihana Blue Valentine, takuuvarma itkettäjä.

Teemasta kun puhutaan myös Godardit ja muu klassikko-osasto on huomioitu. Eipähän tarvitse uhmata marraskuun sateita edes Orioniin elokuvasivistyksen pariin raahautuakseen. Yhteensä 15 leffa ja 10 TV-ensi-iltaa, kuulemma! Eikun teepannu tulille.. ja mukava asento.

Kommentit (3)
  1. Oi joi, ”harmi” että olen viikonlopun matkoilla, mutta täytyy ainakin nyt viikolla katsella jotain festariohjelmistosta!

    1. No mutta hei harkitse nyt vielä – matkustaa voi milloin tahansa, mutta Teeman elokuvafestivaali on sentään vain kerran vuodessa 🙂

      1. Hehe! Onneksi Orionissa on sentään leffafestarit läpi vuoden =)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *