Miehiä ja punaviiniä

luther-and-ripley_2.jpgTäytyy myöntää, ettei joulukuu ole lähtenyt käyntiin voittajafiiliksellä. Väsymys syvenee aamu aamulta, ulkona vihmoo vaakatasossa ties kuinka monetta päivää, kaverit tekevät hävyttömiä ohareita ja viikonlopun kohokohta on muutaman tunnin kättelykavalkadi. Onneksi on sentään (halpaa) punaviiniä ja täydellinen tekosyy sarjamaratonille. Erityisesti sellaiselle, joka painottuu sohvakoomasta herättävän komeille miehille. Ja kyllä, tämä on esineellistävä ja täysin heteronormatiivinen postaus. Sori siitä.

Mad Menin viimeisen kauden ja Don Draperin kohtalonhetket säästän joulun pyhien tyhjäkäyntiin. BBC:n Luther ja Idris Elba sen sijaan, yes please. Missasin tämän kokonaan ensimmäisellä kierroksella, mutta siellähän se on Netflixissä. Sarjan perusteella Lontoosta löytyy häiriintyneitä sarjamurhaajia enemmän kuin omiin tarpeisiin. Luther itse on karismaattinen profiloijanero jumalan armosta, mitä nyt arvaamattoman lyhytpinnainen ja täydellisen kyvytön noudattamaan protokollaa kuin tohtori House potilaskäynnillä konsanaan. Siinä sivussa hän pui avio-ongelmiaan, vehkeilee sisäisen tutkinnan selän takana ja näyttää hemmetin tyylikkäältä harmaantunutta partaa haroessaan.

Seuraavana listalla ehkä Oscar Isaac ja HBO:n Show me a hero. Lisää saa ehdottaa.

Kommentit (4)
  1. Vaikka Idris Elba on yes, please kaikin mahdollisin tavoin mulla jäi tämä ekaan kauteen koska oli vain liian väkivaltainen mun makuun. Show me a hero oli hieno, samoin Olive Kittridge. Muutenkin olen mieltynyt näihin minisarjoihin, tällä hetkellä menossa Netflixin kuusiosainen River joka on tosi hyvä, ja paranee jakso jaksolta.

    HBOn Togetherness taas oli toisenlainen mutta aivan hurmaava, odotan jatkoa kuumeisesti.

    1. Kiitti River-vinkistä, on mennyt ihan ohi! (Sitäpaitsi Skarsgård on karismaattinen mies hänkin).

  2. Esineellistämisestä ja heteronormatiivisuudesta huolimatta nokkelan houkutteleva otsikko 😉

    1. Niin, klikkien toivossahan mediassa nykyään eletään 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *