Nolo rakkaus

love_netflix.jpg

Pahinta on kuulkaas se, kun rakkaus loppuu kesken. Tykästyin Netflixin Love-sarjaan kovasti ja vähän yllättäen. Kävi juuri niin kuin usein käy: aluksi ei ole ihan varma mitä tästä nyt tulee, mutta pikkuhiljaa herkkua tekee mieli aina vain lisää. Ja Love, jos mikä, on ehdottoman binge-katsottavaa kamaa.

Sarjan ovat kynäilleet Judd Apatow ja toista pääosaa näyttelevä Paul Rust. Yhtymäkohtia Girlsiin sekä Apatow’n komediaelokuviin on helppo löytää ja päällimmäisenä tunteena on, yllätys yllätys, myötähäpeä. Tässä rakkaustarinassa kumpikin on vuorollaan ja omalla tavallaan symppis, kusipää sekä läheisriippuvainen idiootti. Hauska Love on eräänlainen pika-analyysi Tinder-sukupolven ihmissuhdeongelmista. ”Lopeta jo se tekstaaminen!”, tekee mieli huutaa useampaankin otteeseen.

Samalla tulevat vatvotuiksi ne muutkin nykyelämän haasteet. Ensin pitäisi jotenkin tietää mitä haluaa, sitten miten sen tavoittaa. Melko pian sitä haluaakin jo jotain ihan muuta. Tässä välissä itseään pitäisi jotenkin sietää ja selviytyä samalla arkielämän vaaranpaikoista kuten kadonneista lompakoista, urpoista pomoista, tyhjyyttään ammottavista jääkaapeista, huonosta seksistä, noloista treffeistä ja arveluttavista sosiaalisista tilanteista. Saati sitten siitä kauan kaivatusta rakkaudesta. Ja se vasta pelottavaa onkin.

Kommentit (2)
  1. Mä katsoin tätä kaksi jaksoa ja tykkäsin ja en tykännyt, ja olisin varmaan jo unohtanut koko sarjan mutta aionkin nyt luottaa sun sanaan.

    1. Noni, jes! Toivottavasti arvostelukykyni ei petä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *