Sarja kuin sitruuna

Ulkona paistaa, mutta mitä teen minä? Lötkötän sohvalla ja nautin toimivaksi todettua flunssalääkettä. Koska palatte tietysti halusta tietää mikä se sellainen on, voin paljastaa että tee ja hyvä sarja, kuten Netflixin Unbreakable Kimmy Schmidt. Tyhjäkäynnillä nitkuttavalle päälle sopivat 20 minuuttia irrottelua  kerrallaan, ja kas – uusi jakso putkahtaa tuutista ulos evää liikuttamatta.

Unbreakable Kimmy Schmidt toimii flunssarohtona siksikin, että se on kirkkaita värejä myöten kerrassaan sitrushedelmän pirteä. Tina Feyn tuottama sarja muistuttaa temmoltaan ja sekopäisyydeltään mahtikomedia 30 Rockia, ja mukana on myös tutusti diivaileva Jane Krakowski. Salaisen lahkomenneisyyden jälkeistä elämää New Yorkissa opetteleva superpositiivinen Kimmy taas on vähän kuin Liz Lemon Ritalinilla. Tai oikeastaan enemmänkin jotakin skarpin Lemonin ja lannistumattoman simppelin Kennethin väliltä. Sarjasta löytyy tietysti myös oma tracyjordan eli Kimmyn prameileva näyttelijäkämppis Titus.

Ok, en näköjään voi olla vertailematta tätä 30 Rockiin, mutta minkäs teet. Tina Feytä ja hyviä komediasarjoja ei ole tarjolla ruuhkaksi asti. Saa muuten vinkata myös mitä itse tykkäät tihrustaa kipeänä. Nimim. kevätflunssa: uhka vai mahdollisuus?

anigif_optimized-8465-1426631605-17.gif

 

kulttuuri suosittelen ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Tämä on kyllä ihan poikkeuksellisen haustak komediasarja! Katsoin koko ensimmäisen kauden ihan liian nopeasti loppuun. 😀

    1. Mäkin bingekatsoin, tuli ehkä vähän sarjaähky!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *