Sesongin hedelmät

Mistress America

Kevät etenee täyttä höyryä – ja vauhtia tuntuu riittävän elämässä muutenkin vähän liikaa. Joku kehtasi vieläpä varastaa tunnin yöunista ja tehdä tiistaista maanantain. Viikonloppuna ajattelin joka tapauksessa pysähtyä sesongin mehukkaimpien leffojen äärelle.

Syksyisen Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin pikkusisko, tänään käynnistyvä Season Film Festival eli uudelleen syntynyt Nainen vai artisokka esittelee nimittäin keskimääräistä runsaammin muiden kuin valkoisten heteromiesten tekemää, tai heitä käsittelevää, elokuvaa.

Vinkkaan leffojen joukosta ainakin hulvattomaksi kerrotun Tangerinen, iPhonella ja minibudjetilla kuvatun transsukupuolisen ystävyystarinan, sekä Frances Ha:n ystäville Noah Baumbachin ja Greta Gerwigin uutuuden, Mistress American. Kiinnostavien ennakkoensi-iltojen joukosta löytyy myös turkkilaisen Deniz Gamze Ergüvenin kehuttu sisarsaaga Mustang

Kommentit (5)
 1. iPhonella kuvattu? whoot! siistiä!

 2. Jee, tota Mistress Americaa menossa tänään katsomaan! 🙂

  1. Jes, enjoy! Mulla taitaa jäädä myöhempään ajankohtaan, mutta eiköhän se levitykseen saada jossain vaiheessa.

   1. Oih, ei se ollutkaan niin kovin ihmeellinen, nää Baumbachin pari vikaa on ollut pienoisia pettymyskiä, harmillista! Kaukana ollaan The Squid and the Whalen ajoista. 🙁

    1. Mä kyllä tykkäsin esim. While we’re youngista, yllättävänkin paljon! Vaikka kaukanahan se vaikkapa juuri Squidista on, tyylillisesti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *