10 kiloa silkkaa rakkautta

lainahöyhenissä

 

jummi. Chloe on kotona. ylistyssanoille ei ole loppua - koira on aivan huikea tyyppi, ja varastanut sydämemme täysin.

tässä myös kuvina meidän perheen toteutus siitä yhteisesti päätetystä periaatteellisesta koirankoulutuksen kultaisesta langasta: koira ei tule sänkyyn. winning.

puolustukseksi tähän hellämielisyyten löytyy tosin useita syitä:

  • Chloella oli mitä ilmeisimmin lentokoneen ruuman vedosta aiheutunut nuha. thats why. nuhassa kukaan tahdo nukkua yksin
  • ihmismieli on heikko (mm. koska koiralla nuha)
  • kivempi nukkua porukalla. nenä koiran korvantaukseen lintattuna.
  • on niin siisti tyyppi että ei lasketa oikeastaan edes "koiraksi" - hän on pikemminkin persoona. ja persoonat saa tulla sänkyyn.

translation// home at last. our gorgeous rescue puppy Chloe

 

Kommentit

What else is there?

Voi miten nätti :)

hennaj (Ei varmistettu) http://jeannierocks.blogspot.fi/

Voi että hän on suloinen <3 Siinä oli ihan tarpeeksi hyviä syitä, koira sänkyyn vaan ;)

Mina me (Ei varmistettu)

Onnea perheenlisäyksen johdosta! Toivon Chloelle perheineen pitkää ja hyvin onnellista elämää.
Meillä muuten kaikki kuusi koiraamme nukkuvat sängyssämme. Emme mieheni kanssa varmaan edes osaisi nukkua ilman rakkaita murmeleitamme.

Roosa
Mangomalen

Eiiii! Ihana!

AnninaK (Ei varmistettu)

Onnea perheenjäsenestä<3 Chloen kuva sattui myös omaan silmääni kun rescue-koiraa etsiskelin, mutta sen pentueen koirista kasvaa liian isoja minulle kun pienempää etsin. Mutta nyt elän myös jännää odotusaikaa, oma rescue-tyttö saapuu ensi torstaina Viipurista minulle <3 niin jännää!! :) toivotan teille ihania hetkiä koiran kanssa ja koirapostauksia vaan useasti ;)

inan. (Ei varmistettu) http://savilankadulla.blogspot.fi

Oi, ihana !!

Johanna Lehtimäki
Talvikin

Kovasti onnitteluita täältä pitkäaikaiselta lukijalta! Hän on niin kovin kaunis.

Toi sänkyyn tulemisen kieltäminen on kyllä todella vaikeaa. Minä taisin kestää aikoinaan jopa pari viikkoa ennen kuin sorruin päästämään meidän koissun sänkyyn :D Hänellä tosin on kyllä niin kova luonne että myöhemmin lupa piti evätä. Kyllä se siihen vanhempanakin oppi muutaman viikon yöitkujen jälkeen. Sohvalla me köllötellään vieläkin yhdessä.

Odotan innolla tarinoita Chloen touhuista! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi mikä söpöliini! Aika iso siitä kyllä tulee, joten sängyssäkin tulee todella kuumat paikat kun se tuosta kasvaa : D Onnea matkaan pennun koulutukseen, nauttikaa pentuajasta ja ottakaa paljon videoita!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi mikä söpöliini! Aika iso siitä kyllä tulee, joten sängyssäkin tulee todella kuumat paikat kun se tuosta kasvaa : D Onnea matkaan pennun koulutukseen, nauttikaa pentuajasta ja ottakaa paljon videoita!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi, miten hän on valtavan kaunis! Lempeä katse ja lurppakorvat, en usko että tulevaisuudessa on monia asioita joita häneltä voisi evätä :D

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos kaikille ihanista kommenteista!! Chloe on valtavan reipas tyttö ja kotiutunut hienosti. Tässä pitäisi ties mitä blogijuttuja kuvata (siis muutakin kuin koirajuttuja), mutta en vielä mitenkään pysty ottautumaan arjen askareisiin. Me vaan chillaillaan, leikitään ja syödään täällä :) 

Toimitus
Toimitus

Ei oo totta, miten söpö! Vaadimme videota!

Mirtsu (Ei varmistettu)

Voi mikä söpöliini!
Ja meillä kävi sohvan kanssa ihan samoin. Valittiin sohva uuden koiran juuri saavuttua meille niillä perustein, että koira ei sitten sohvalle tule. Meniköhän siinä 15 minuuttia, kun olimme jo pyörtäneet päätöksen. :D
Ihania päiviä koiruuden kanssa!

Kommentoi