29. raksaviikko

lainahöyhenissä

 

muutama tunnelmakuva talosta.  ja ihanista heinistä, jotka ovat luonnollisesti kaikissa kuvissa - innostuin hivenen katsokaas. 

talon valmisuaste alkaa olla varsin kutkuttava. 

jalkalistojen asennus on aloitettu, ja enää uupuu oikeastaan väliovet ja kylpyhuoneiden peilit sekä kiviamme, jonka toimitusaika on ollut ikuisuuden mittainen. ammeet ovat kuulemma nyt niin kovassa huudossa, että toimitusajat ovat venyneet mahdottomiksi. ihmisillä on kova hinku kylpeä. 

takka odottaa vielä asennusta myös, mutta poislukien nämä muutamat pienet asiat, alkaa koti olemaan pian muuttovalmis.

ps. keittiökuvassa näkyy saarekkeeseen asennettu tyylikäs ja tehokas Bora Basic Plus liesituuletin, josta kirjoitan ihan oman seikkaperäisen postauksensa heti kun keittiö saadaan käyttövalmiiksi. eli ihan tuota pikaa siis. 

 

 

Kommentit

Pertta (Ei varmistettu)

Upea koti!
Mikä on tuo lattia, joka näkyy kuvissa? Mitä muita lattiavalintoja teillä on siellä? Kiinnostaa kovasti kaikki mahdollinen, kun meillä on juurikin rakennusprojekti käynnissä! Lisää kuvia toivon!!
Tsemppiä loppurutistukseen!

Piret
lainahöyhenissä

Hei, lattia on kauttaaltaan Timberwisen Saarni parkettia - osassa taloa kalanruotoladonnalla, osassa taloa tavanomaista. Kosteissa tiloissa on sitten laattaa, tarkoitus on julkaista tarkka materiaalislistaus talosta, jota voisin yrittää kiiruhtaa kun asiaa kovasti on kyselty :) 

 

Kommentoi