aina sormissa, aina varpaissa

lainahöyhenissä

 

olen sitä sorttia ihminen, että kun johonkin tykästyn, en siitä hevillä luovu. 

omaan paljon luottotuotteita, joita käytän yksinomaan, vaihtoehtoihin vilkuilematta.

hieno esimerkki on kynsilakka. omistan nykyään enää tasan kaksi sävyä, joita käytän kesät talvet.  somissani on aina Chanelin hennon vaaleaa Ballerinaa, ja varpaissa syvää viininpunaista Rouge Noiria.  jos oikein leikkisälle päälle satun, taipuu sävyt myös toisinpäin käytettäviksi. 

olen kiintynyt näihin sävyihin, enkä kaipaa vaihtelua. 

näistä arkeni pelastajista, tuotteista joita en vaihtaisi, voisin kirjoittaa ihan oman postaussarjansa. niin kernaasti soisin näiden tuotteiden tuoman ilon teillekin. 

 

Kommentit

Nannas (Ei varmistettu)

On kyllä ihanat sävyt noissa lakoissa ja ajatella, että kaksikin lakkaa voi riittää naiselle vallan mainiosti. :)

Ja voi että miten odotankaan tuota postausta luottotuotteistasi. Sinun kohdallasi nämä postaukset ovat aivan eriä kuin monen muun kaupallistuneen blogin osalta. Arvostan niin paljon sitä että tämä blogi on juuri tälläinen. Kiitos!

Vierailija (Ei varmistettu)

Komppaan ylempää kommenttia niin paljon! Blogisi on mahtava.

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos Nannas, taidat olla yksi uskollisimmista lukijoista - ja kommentoijista. Arvostan kovasti mielipidettäsi ja kiitos näistä kannustavista sanoista :)  Kiva kuulla, että tällaisille postauksille on mielenkiintoa.

Aurinkoista päivää Sinulle. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, olisi kiva kuulla muistakin tuotteista joita et vaihtaisi ! Ihana blogi sulla on, aina kiva lukea ja kivoja kuvia.
Soile

Annapa (Ei varmistettu)

Voi minäkin tosi mielelläni lukisin luottotuotteistasi! Toinen postaustoive, jos sellaisia sallitaan: olen itse vähän aikaa sitten aloittanut samantyyppisessä työssä kuin sinä ja vaatekaappini kaipaisi uudistusta työvaatteiden osalta. Olisi siis ihanaa nähdä vaikka yhden työviikon asusi, tai muuten hyviä vinkkejä toimistokelpoisiin mutta kuitenkin mukaviin ja helppoihin vaatteisiin :)

Kaltaisesi "luottoilija" olen minäkin, helpottaa puteliviidakkoahdistusta kun on pitäytynyt tietyissä vakkareissa. Välillä tuli ahdistus kun kaupoissa on niin paljon valinnanvaraa ja kotona ahdistaa kun on jos jonkinnäköistä putelia. Minulla pätee niin siivoustarvikkeissa, kuin kauneudenhoidossakin. Ps. saitkohan viestin Projektila-bloggarilta koskien Sisustushattaran kanssa yhteistyössä tehtyä arvontaa ;)

Piret
lainahöyhenissä

Voi sain kiitos! Ilmeisesti olen voittanut jotain ihanaa arvonnassa :) en malta odottaa että saan paketin käsiini

Kommentoi