base camp

lainahöyhenissä

 

maanantaita kaverit.

vihdoin sain tehtyä päätöksen satsata hieman pääomaa uuteen kameraan, jonka kuvausominaisuudet mahdollistaisivat muuallakin kuin ulkona luonnonvalossa kuvaamisen. naurettavaa että olen nitkutellut asian kanssa näinkin pitkään.

kotikuvia kaivanneille tämä on siis suoranainen jymyuutinen - nyt pitäisi piisata kameran tehot ikuistamaan myös kotopesän nurkkahämärät.

tässä hieman esimakua olohuoneen viboista. kumma juttu, kun omaan silmään  koti ei tunnu olevan koskaan valmis. aina olisi jotain fiksattavaa ja vieraille tilukset esitellään lähes poikkeuksetta "keskeneräisinä". käsi ylös kuka tunnistaa samat piirteet itsessään - veikkkaan etten ole ainut.

translation// view to our living room.

 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM @Pirett

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaunis koti! Mistä ihana mattosi on peräisin?

Piret
lainahöyhenissä

matto on kodin1:sen Anno sarjan Pandora- matto :)

Kaksinkotona (Ei varmistettu) http://kaksinkotona.tumblr.com/

Tuo Pandora-matto on todella kaunis! Mutta sehän on villamatto, eikö? Lähteekö siitä sellaista irtokuitua, jota leviää sitten jokaiseen kodin kolkkaan? Nimimerkillä Pandora-maton hankintaa harkitseva ;)

Piret
lainahöyhenissä

Ei ole lähtenyt kyllä kuidun kuitua meiän matosta, ja on todella liikennöidyllä paikalla kodissamme :D voin suositella siis todella lämpimästi !

Mrs. K.

Kyllä on kaunista! Mäkin ihastuin tuohon mattoon...

Piret
lainahöyhenissä

Mattoa taitaa löytyä kolmessa eri koossa ;) varmasti löytyy teidänkin kotiin passeli

Arez (Ei varmistettu)

Vaikka ei oo aivan oma koti vielä kyseessä, niin oon kyllä samanlainen... Aina muka keskenerästä haha. Neitokainen kuules, teidän koti näyttää aivan mielettömän upealta. Ai, että!!! <3

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos ihana Arez !! mutta ymmärsit yskän ;)

Irene/Tyyli.com (Ei varmistettu) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle

Feel you! Mut upeelta näyttää!

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos kovasti !! Kyllä tätä on tarmolla laitettukin ;)

Kaisa H.

Wau, näyttää ihan perhanan upealta!

Näin susta muuten viime yönä unta! :D:D

Piret
lainahöyhenissä

AHAHAHAHHA ihana :D kiitos kehuista ja uniseikkailusta !

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Ui miten ihanan näköistä! Ja todellakin innolla odotellaan lisää kuvia. Ihailen sun taitoa rakentaa kauniita kokonaisuuksia esineistä, nimenomaan mielenkiintoisista esineistä.

Piret
lainahöyhenissä

Kyllä meillä mies välillä katsoo naama vinossa kun raijaan erilaisia esineen rähjiä kirpparilta ja sommittelen hyvin vakavana uusia kokonaisuuksia :D "Tästä tulee vielä tosi hieno"- on ehkä kulutetuin lausahdun meikäläisen suusta.

Kiva siis kuulla, että nämä väkerrykset oikein pistävät silmään positiivisesti :)

MadameM
Matala Aita

Ensivisiitilla ja ihastuin teidan kauniiseen kotiin (taisinpa varastaa muutaman ideankin ;)

 

 

Piret
lainahöyhenissä

Ideavarkaudet on suurin kohteliaisuus mitä mielestäni näissä hommissa voi saada :) Ole hyvä siis vain ja mukavaa kun pyörähdit visiitillä ;)

RiikkaLintu (Ei varmistettu)

Tosi kivalta näyttää!
Jäin erityisesti kiinni noihin mattoihin kera valkoisen lautalattian, sillä juuri nuo samaiset matot jäi meillä kauppaan viikonloppuna (kannattaa myydä vanhat ennen kuin ehtii hankkia uusia, varsinkin talvea vasten!) kun ei oikein tiedetty, että menisivätkö ihan puhtaanvalkoisen lautalattian kaverina. Villa kuitenkin mattomateriaalina olisi näin puutaloasujan unelmien täyttymys. Ehkäpä näillä kuvilla saan toisen osapuolenkin vielä vakuuttuneeksi!

Piret
lainahöyhenissä

Meillä oli tuossa kohtaa ennen musta häräntalja, mutta se oli mielestäni liian "kylmä" keittiön matoksi. Silmäilin uutta mattoa pitkään ja heti kun näin Pandoran, kävin sen ostamassa - ensin liian pienenä tosin ja olen ollut äärimäisen tyytyväinen.

 

MS (Ei varmistettu) http://aboutmissordinary.blogspot.fi/

Vitsit, teillä näyttää kivalta. Lisää kuvia ehdottomasti!

Piret
lainahöyhenissä

Lisää kuvia tulossa kyllä :D ja talven mittaan sisustusasiaa varmasti paljon enemmän kun pukeutumisen suhteen vaatteet rajoittuu untuvatakkiin ja tumppuihin :)

Kkiira (Ei varmistettu) http://www.kaksion.blogspot.fi

Eih, täällä niin kateellisena ihastelen kotiasi! Samaan aikaan näkee montaa eri tyyliä, mutta samalla niin harmonista. Ehkä vielä joskus meilläkin!

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Oon kuolannu tota mattoa jo ikuisuuden ja nää kuvat ei ainakaan helpota tätä kaipuuta :D

Anica
Isaac & Anica

Ihana koti! Eilen käväisin lukemassa, mutta oli pakko tulla tänään vielä katsomaan tätä. Olen nyt ulkomaan harjoittelussa ja asustan kämäisessä valmiiksi kalustetussa studiossa ja niin tärisen että pääsen taas omaan kotiin ja sisustamaan! Aivan uskomattoman inspiroiva postaus! Tack!

sannaa (Ei varmistettu)

Herranen aika miten kaunis koti!

jennah (Ei varmistettu)

Ihana koti teillä! Eksyin ensimmäistä kertaa lukemaan blogiasi ja taidan päätyä vakioseuraajaksi:). Erityisesti nämä sisustusjutut on hyviä. Teillä upea tyyli!

sussunen (Ei varmistettu)

Ihana koti! Mistä noi ruokapöydän tuolit on hommattu? :)

Piret
lainahöyhenissä

Connoxin nettikaupasta. Ovat Eamesin DSW tuolit - myy Suomessa ainakin Vepsäläinen :)

Kommentoi