boostia

kuva 3-005.JPG

kuva 3-4.JPG

kuva-301.JPG

kuva-293.JPG

 

koska kaamos jatkuu edelleen, eikä helmikuullekaan liene aurinkoisia hankipäiviä luvassa, on energiat tempaistava muilla keinoin. kas näin:

1. panosta kauneuteen –  tekemällä kotiin kevättä niittykukkia mukailevilla kimpuilla voit huijata itsesi ja kotisi luulemaan että on ainakin huhtikuu. plus hippikukkien kasaaminen kukkakaupassa on mahtava tapa toteuttaa luovuutta ja testata myyjän hermoja – pidä mielessä juhannustaikojen ohje ainakin seitsemästä erilaisesta kukasta.

2. syö säilötty kesä – käsi pystyyn kenen pakastin muka ei tursua viime kesäisistä vatuista. ja jotta tänäkin vuonna saisit tempoilla puolet kesälomastasi pusikossa, on vanhat syötävä alta pois. suosittelen aamupuuroon sulattamista päivittäin. kameran kestävien sommittelujen loihtimista sitäkin toisinaan.

3. ole super – on ihan ok olla hyvä jossain. olkoonkin se sitten kyykkäys tai pyykkäys – kunhan saat hymyn huuleen ja huomaat taputtavasi itseäsi tästä hyvästä olkapäälle. energialataus on taattu ja taas jaksaa rämpiä loskassa. voit toki myös teettä itsellesi  satulahuovan paidan supermieslogolla. sekin on ok.

4. usko kliseisiin –  kynttilät, punkku, kilonpainoiset mainoksia tursuavat muotilehdet ja torkkupeitto toimii. still going strong ja vanhassa vara parempi.

silviisii. ja nämä toimiii. ihan jokaikinen.

ihanaa perjantaita nuput.

 

translation// see you on instagram lovelies @Pirett

muoti trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *