busy sunday

lainahöyhenissä

 

äh. elossa ollaan. pahoittelen radiohiljaisuutta. syy blogielottomuuteen on äkillinen ryhdistäytyminen kodin remontin viimeistelyyn - vihdoin. se ei kuulkaas ole mitään urbaanilegendaa, että suuretkin remontit jäävät sen verta lopusta levälleen, että viimeisten lattialistojen paikoilleen nakuttelua siirretään aina hieman tuonnemmaksi. muistan itse pauhanneeni että meidän remppa ainakin tehdään kerralla viimeistä vetoa vaille valmiiksi. joopa joo..

mukavaa sunnuntaita tyypit. 

ps. saa jakaa remppanillityksiä ! ja huutaa HEP, jos oikeasti koko savotta on saatu kerralla valmiiksi. wirn. 

 

Kommentit

inke

Hahaa, arvaa vaan onko mun nyt ihan pakko hankkia meille tollanen samanlainen taulu! Saa jotenkin tässä taloudessa vielä yhden ulottuvuuden lisää :D

Ja siis mitä remppaan ja sisustushommiin tulee... Puuh. Kahta viikkoa vaille vuosi asuttu tässä ja eihän tätä valmiiksi voi sanoa hyvällä tahdollakaan. No, hiljaa hyvä tulee... Kai.

Piret
lainahöyhenissä

TOTTA !! hah tauluhan sopisi teidän perheen seinälle kun nakuutettu :D

Toisaalta remontin pieni viivästyminen on ehkä ihan jees siinä mielessä, että antaa ratkaisujen kypsyä - ettei vaan tulisi liian hätiköityjä päätöksiä tehtyä ;)

Ihanaa maanantaita !!

Kohta kaksi vuotta ollaan remontoitu rintamamiestaloa, eikä valmista tule. Tosin näissä on se ominaisuus, että koti on yleensä ikuinen projekti. Varsinkin kun ei tehdä tästä sen näköistä sisältä, että ei tiedä onko 2000-luvun omakotitalossa vai 40-luvun rintamamiestalossa.

Onneksi miehellä on remppataitoa ja on ammatiltaankin puuseppäartesaani, niin sähkötöitä lukuunottamatta kaikki voidaan tehdä silloin, kun inspiraatio iskee. Hitaasta etenemisestä ja paljosta työstä huolimatta tämä koti on rakas ja meille just sopiva.

Kommentoi