calming sunday

lainahöyhenissä

 

sunnuntain aurinko innosti rauhaisaan joogaharjoitukseen uskomattomissa puitteissa järven yllä. pieni hermolepo ja keskittymishetki ennen juhannusviikkoa ja ylihuomisia ratsastuskisoja - mieli tyhjäksi ja keho lihastyön kautta rennoksi.

oma joogakokemukseni on kovin maltillinen, mistä syystä kuvani eivät missään nimessä ole malliesimerkkejä yhdestäkään asanasta. linjausten hahmottaminen on minulle vielä sen verta hankalaa, etten koskaan treenaa itsekseni muuta kuin aurinkotervehdyksiä ja niissäkin keskityn lähinnä hengitykseni seuraamiseen. Iyengar- joogakurssini jälkeen olen erittäin valveutunut lantion suoruuden merkityksestä ja linjausten tärkeydestä, joten omatoimitreenit tuntuu turhan riskaabelilta ilman ohjaajan läsnäoloa.

eilinen treeni kyllä sujui mielestäni jo melko hyvin, eli kehitystä tuntuisi tapahtuvan. kehotan lämpimästi kokeilemaan joogaa, ellet ole jo lajia testannut. alkukankeuden jälkeen tähän hurahtaa melko vaivattomasti, ja oma keho tulee tutuksi aivan uudella tavalla.

ja miehet kanssa. ei tämä mikään akkojen laji ole.

translation// my calming jooga session yesterday.

 

Kommentit

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Ihanan näköistä! Minulla on myös tarkoituksena kesällä joogailla mökillä laiturin nokassa, mutta koneen kautta - youtubesta löytyy paljon hyviä joogavideoita. Tietysti ohjaajan kanssa linjauksia saa parannettua yms, mutta vuosia jooganneena sitä huomaa itsekin hahmottavansa joitain juttuja itsekseenkin, joten kesäjoogat sujuvat varmasti hyvin noinkin.

Kommentoi