decision time

lainahöyhenissä

 

keittiösuunnitelmat alkaa olla viimeistä hiontaa vaille valmiina - kaappeihin valkeaa ja tasot kivestä.  ainoa päänvaivaa aiheuttava detalji on keittiön välitilan materiaalin valinta. mielen päällä on keikkunut nyt kolme tasavertaista vaihtoehtoa:

1. musta kiiltävä laatta tiililadonnalla 2. raffi betoniseinä 3. valkea marmori

myös ajatus käyttää rosoista 60 x 60 senttistä lattialaattaa kiehtoisi kovasti.  mitä siellä tuumataan ? antakaa mielipiteiden virrata ja heittäkää tuoreita ajatuksia kehiin !! tarvitsen vinkkejänne hei

translation// trying to choose the material for our kitchen wall. black tiles, white marble or rough concrete ? or something else maybe ?

 

Kommentit

Vierailijatar (Ei varmistettu)

Hei toi marmorijuttu kuulostaa upeelta !! Millaisena se siis tulisi ?

Jii (Ei varmistettu)

Tärkeintähän on tietenkin se, että itse viihdytte ja pidätte, mutta tuo musta laatta tiililadonnalla tai tuo lattialaatta kuulostavat ihan mielettömän tyylikkäiltä ideoilta!

phocahispida

Must-tiililadonta mustana, musta tuntuu!

Maikuli (Ei varmistettu)

Musta tiili. En kestä. Vieläkin mietityttää se oma keittiö. Uudet ovet vai vanhojen maalautus??????

Tanja N (Ei varmistettu)

Kannatan mustaa kiiltävää laattaa, se on kaunis ja käytännöllinen, ja tulee kiva kontrasti vaaleiden kaappien kanssa! Helppo pyyhkäistä puhtaaksi toisin kuin esim. rosoinen lattialaatta tai betoni, joista varsinkin jälkimmäinen imee sisäänsä kaiken lian. (näen jo mielessäni betoniin imeytyneet tomaattikastikeroiskeet :D) Voihan siihen laittaa lasilevyn eteen, mutta mun mielestä se vie sitten koko idean betonista. Mutta teilläkin varmasti keittiö on ihan oikeesti kovassa käytössä eikä vain mikroruuan lämmitystä ja oluen säilytystä varten. :) Marmori vois kyllä olla myös aika magee ja varmaan sama käytännöllisyys kuin mustassa laatassa, mutta ehkä visuaalisesti vaikeempi yhdistettävä kivitason kanssa. En tiedä, riippuu tietysti kivitasosta ja marmorista, vois toimiakin. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuulostaa ja näyttää hyvältä! Millaista kiveä teille tulee tasoon? Kannatan marmoria välitilaan, se on niin kaunis ja ajaton vaihtoehto, ja samalla tosi ylellinen.

Piret
lainahöyhenissä

Vierailijatar: se tulisi 60x60 laattana, ja sopisi hyvin kun välitilastamme tulee normalia korkeampi - eli juuri tuon 60 cm korkea.

Jii: Näinhän se on :) kaikki vaihtoehdot olisivat upeita, mutta käytännön toteutus jännittää

phocahispida: alan kääntymään samalle kantille ;)

Papyli:  kuulostaa hyvältä :)

Maikuli: Maikuliiiiii siitä tulee hieno siitä teidän kyökistä !!

Tanja & Vierailija: Kivitasoksi tulee ilmeisesti mattamusta kivi "leather finish", mikä sopisi pramean marmorin ja myös kiiltävän mustan laatan pariksi upeasti.

EN OSAA PÄÄTTÄÄÄ !! mutta melkein vaihtoehdot rajattu nyt mustaan ja marmoriin :)

 

Kaneli (Ei varmistettu)

Eihän se nyt pieleen mene vaikka laittaisit kumpaa tahansa, mutta näin blogin kautta tutustuneena sanoisin että ennemmin olet kiiltävä musta kuin valkea marmori.

N (Ei varmistettu)

Itse lämpeän noista ehkä eniten kiiltävälle mustalle (ja betonille, mutta miten sellaisen raffimman pinnan saa pidettyä puhtaana?!).

vierailija (Ei varmistettu)

marmori taustaseinään ja lattiaan sävytetty betonitasoite (www.sepri.fi). done and done :)
-ninni-

Maria | Sulassa sovussa (Ei varmistettu)

Kannatan kiiltävää mustaa tiililadontaa; pitkän harkinnan jälkeen omaan keittiöön laitettiin kiiltävä musta mosaiikki, enkä ole katunut :)...oheen linkitetyn postauksen alussa vilkaisu keittiöömme: http://sulassasovussa.wordpress.com/2012/09/09/termiitit-valtasivat-talon/

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehdottomasti betoni! Erilainen, makee. Kuvittelisin, että just sulla vois olla munaa valita betoni. Ja kuvittelin jo myös tuonne betonikeittiöön ne tuunaamasi eläimen sarvet. Mutta tuo puhtaanapito kyllä mietityttää.

vee
plop

entäs valkoinen kiiltävä laatta tiililadonnalla ja tummilla saumoilla - raikas klassikko :)? tai betoni! 

 

Piret
lainahöyhenissä

Kaneli: ei varmaan menekään ;) mutta kun osaisi vain valita hienojen vaihtoehtojen väliltä

N: Betonin päälle pitäisi laittaa lasi - mutta tämä taas vie ideaa betoniseinältä, ja lasia olisi vaikea tiivistää rosoista seinää vasten siten, ettei pöly ja lika pääsisi lasin taakse :(

Ninni: Hyvä idea, mutta me kunnostetaan vanha puulattia ja suditaan valkeaksi :)

Maria: Kyllä se musta alkaa tuntua ehkä järkevämmältä ratkaisulta, muuten tulee kovin valkeaa enkä halua liian kliiniä..

Vierailija: sama vastaus kun N:lle, että eipä se oikein toimi.  Yksi ajatus oli vetäistä seinä betonitapetilla (valokuvatapetti) ja lasi päälle, mutta en usko että lopputulos on tarpeeksi autenttinen ?

vee: täysvalkea ei tule kysymykseeen (lattiakin valkea), vaikka valkea tiililadonta onkin upea :)

Tanja N (Ei varmistettu)

Meille tulee olkkarin seinään betonivalokuvatapetti (jahka nyt saadaan ensin eteinen tapetoitua kun se on rumempi). Mietin ensin ihan oikeeta betonia, mutta sitten bongasin jossain semmosen tapettiversion ja se oli aikas kiva.

Vierailija (Ei varmistettu)

Betoni, ihan ykkösjuttu! Voisko siihen laittaa vaikka mattalakan päälle?

Kommentoi