dyynien kupeessa

lainahöyhenissä

kaupallinen kampanja, yhteistyössä Aurinkomatkat 

tietää tulleensa todelliseen paratiisiin, kun ensimmäisenä hotelliin sisäänkirjautuessa kouraan ilmestyy lasillinen shampanjaa on the house - sisälläni myllertävä riemu purkautui viimeistään tässä vaiheessa hysteeriseksi idioottikikatukseksi: PARATIISI, shampanjaa, aurinko, loma, uima-allas, loma, meitsi, dyynit, palmuja, loma. you know. olin haljeta onnesta. 

vietimme siis lomaviikkomme neljä viiimeistä päivää Maspalomasissa - kivenheiton päässä Playa del Inglesistä. yövyimme aivan dyynien kupeessa huikeassa (!!) hotellikompleksissa Riu Palacessa, jossa huoneestamme aukeni pysäyttävä maisema dyynien yli merelle saakka. hotelli itsessään oli epäilemättä synnyinkyläni kokoinen, aktiviteetteja löytyi tenniksestä kuntosaliin ja hotellivieraille oli myös tarjolla mm. sauna ja oma Wellness & Spa- hoitola. jos näillä eväillä ei stressitila hellitä, niin sitten on vikaa jo ihmisessä. 

voisin matkustaa kyseiseen kohteeseen uudestaan kaikkien edellä mainittujen seikkojen lisäksi myös pelkästään hotelliaamiaisen vuoksi. tarjona oli herkkuja mitä en ole ennen osannut olla edes vailla: tuorepuristettua kiiwi-, banaani-, papaya- ja mansikkamehua, kaviaaria, crepes- lättyjä kaikenmaailman sooseilla, jokaikistä tuntemaani hedelmää (kypsänä!!), tsiljoonaa sämpyläsorttia ja kaiken kruunasi pöytäkohtainen kahvitermari rajattomalla täytöllä. termi aamiainen meni nyt meikäläisen jakelukeskuksessa aivan uusiksi. 

kerron vielä loppuviikosta muutamia vinkkejä Las Palmasiin ja Maspalomasiin reissaaville sekä paljastan ehkä hieman tuliaissaalistakin, mutta ekana kuvarypäs dyyneiltä.

translation// vacation pics from Maspalomas. was a truly amazing week. 

 

 

Kommentit

Aisha J
Aisha

Oijoi, kuulostaa unelmalomalta näin talven keskellä..!

Kommentoi