eläimelliset kemut

lainahöyhenissä

 

 

viime sunnuntai oli hervoton

olimme Chloen, ja vanhempieni koiran Repen kanssa vieraina ystävieni koirien syntymäpäivillä. Onni, charmantti bostoninterrieri täytti 5 vuotta, ja herttaiselle valkoturpaiselle  Miinalle, tuli mittariin jo hurjat 17 vuotta. 

juhlat järjestettin Savutuvan Apajan uskomattomissa maisemissa, ja vieraiksi oli kutsuttu koirien lisäksi myös tarkkaan valikoituja ihmisiä. 

vieraille oli varattu paitsi upeat tienoot temmeltää, myös kasapäin herkkuja ja huomiota. suureen suosioon nousi herkkubuffa, mistä löytyi lihapullia, keppejä, palloja, luita, keksejä ja hauskat Doggy Bagit vielä kotiin viemisiksi. 

todellinen hyvänmielen konsepti, mitä suosittelen varauksetta kokeilemaan. kaikki mikä saa huolet pois ja hymyn naamalle, on mielestäni vaivan väärti - olkoonkin lapsellista touhua tahi ei. 

ps. eletään tiistaita, ja meidän neiti on edelleen aivan kanttuvei juhlien jäljiltä..

 

 

Kommentit

milenas (Ei varmistettu)

Miten ihania!! <3 Nyt hymyilyttää loppupäivän, kiitos!

Lra (Ei varmistettu)

Ai että! Niin ihana idea <3 Ja kyllä laittoi hymyilyttämään nämä kuvat ihmisten parhaista ystävistä!

lili / lili's (Ei varmistettu) http://lililii.blogpost.fi

Mä en kestä!! :D Niin mahtava idea ja mitä hyvänmielen kuvia! Varsinkin toi eka, missä koko synttärijengi hatut päässä hihihi <3

Piret
lainahöyhenissä

Meillä oli kyllä niin hauska päivä etten ihan heti muista moista! :) kyllä koirat vaan on parasta maailmassa!

ihanat koirat (Ei varmistettu)

Siis aivan IHANA idea. Vaikka en olekaan mikään juhlia rakastava persoona, mutta noissa bileissä olisin halunnut olla <3 . Myöhäiset onnittelut synttärisankareille !

Kommentoi