finally

lainahöyhenissä

 

loppu hyvin kaikki hyvin - kuten kuvasta näkyy. ruokapöytää koristaa vihdoin kuusi kappaletta valkeaa DSW:tä. kyllä, olen onneni kukkuloilla.

päädyimme tilaamaan  tuolimme Hertan hyvien kokemusten myötä  Connox nimisestä saksalaispuljusta. oma tilauksemme ei tosin aivan yhtä mutkattomasti sujunut: ensiksi odotimme tuoleja 10 viikkoa, minkä jälkeen saimme väärät tuolit - kauniit ne ovat DSR:tkin, mutta kun emme olleet moisia tilanneet.

ärsyttävän takaisinpostituksen jälkeen saimme vihdoin oikeat tuolit sekä mieltä kovasti piristävän hinnanalennuksen koko tilauksesta.  ja nyt kun väärän toimituksen aikaansaama raivo alkaa laantua, voi uusista tuoleista alkaa jo pikkuhiljaa nauttimaan. se sanottakoon vielä kiitokseksi, että Connoxin asiakaspalvelu toimi tässä pulmatilanteessa äärettömän hienosti - hyvin kärkkäästä palautepuhelustani huolimatta.

translation// just received my DSW order from Connox. couldnt be happier xx

Kommentit

VierailijaEveliina (Ei varmistettu)

ooh, nuo tuolit on niin upeat!! ihastelen niitä aina mbarissa, voi että kun tuollaiset sais kotiin:) matto on ihan täydellinen myöskin!

ps. kirrin kontti oli lopettanut.. :(

Piret
lainahöyhenissä

Eveliina: ei ole kontti lopettanut !! Se on vaan siirtynyt Kirrin Agrimarketin viereen - siellä on uudet isot tilat :D :D

VierailijaEveliina (Ei varmistettu)

no höh, kyltit osoittivat vanhaan paikkaan, eikä ollut mitään ilmoitusta että olisi muuttanut.. no, ens kerralla tiedän!

Kommentoi