flower market

lainahöyhenissä

 

koska keski-euroopan katukuvaa ihastuttavia kukkatoreja ei näillä leveyspiireillä paljoa näe, on leikkokukat haettava rentoon paperikääröön pakattujen kukkapunttien sijasta pakkasen kestävissä umpipaketeissa kukkakaupasta. 

tämä kukkatouhuni tuntuu tuttuja merkkejä noudattaen kiihtyvän taas  kevättä kohti  - jostainhan ne on arjen riemut revittävä. eiks je. 

ihanaa viikonloppua kamut xx

translation// im such a sucker for flowers. heres my choice for the weekend.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

on ne kauniita, varsinkin nuo isot ruusut! mutta ikävä kyllä leikkokukkien ostaminen on kokenut omassa päässäni melkoisen inflaation kun joka ikinen bloggaaja napsii lähikuvia ostamistaan oksista ja kuvittaa kukkakuvilla sitten noin joka toisen postauksen. sinänsä olen 110% pro kukka mutta jos näen vielä yhdenkin jaloleinikin asteteltuna tarkoituksellisen huolettomasti jonnekin ikkunalaudalle niin räjähdän.

Piret
lainahöyhenissä

Vierailija:  hah tämä pitää kyllä paikkansa - myös omalla kohdallani. toisaalta näin jos ajattelisi, olisi kaikki sisustukselliset "jipot" kärsineet inflaation blogien ja sisustulehtien myötä.

Eihän kenelläkään OIKEASTI ole valloittavan näköistä tyynykasaa lattialla tai aina yhtä siistiä kun kuvat antavat ymmärtää :D Itseäni kuvissa usein esiintyvä ylityylitelty kauneus taas viehättää kovin.

 

Vierailija (Ei varmistettu)

hyvä että ymmärsit pointtini etkä hermostunut suotta, sillä sinähän olet mielestäni pysynyt tyylissäsi vielä aitona etkä ole jokaista blogiklisettä kopioinut ainakaan pureskelematta. tämä kukka-asia on vain ollut mielen päällä kun viime kuussa tuli 'ostin kirsikkapuun oksia prismasta voi kun ne ovatkin kauniita ja piristävät niin ihanasti' -overload. sietäisi sisustusblogeihinkin rantautua eräänlainen naked truth -buumin. siinäpä sinulle postausideaa vaikka ymmärränkin silotellun ja valikoidun todellisuuden päälle varsin hyvin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana ihana Céline! Oletko Suomesta ostanut sen?:) -Heidi

Piret
lainahöyhenissä

Vierailija: en tokikaan hermostunut :) ymmärrän kuvailemasi blogioverloadin täysin ja kärsin siitä itse myös päivittäin.

Vierailija: Kiitos :) Ei ole Suomesta, Luxbagiin ei tule mustaa ollenkaan kevääksi eikä Nina´sin Celinet ole vielä saapuneet. Omani on Pariisista.

Kommentoi