heittämällä ihanin loma

lainahöyhenissä

 

pentuloma taputeltu, ja takana elämäni ihanin loma. heittämällä.

en muistanut kuinka ihanaa on viettää loma kotona. vieläpä kun ilmat hiipivät päivä toisensa jälkeen hallan ja myrskytuulen välimaastossa, voi ihan huoletta venyttää aamut pitkälle päivään - kölliä sängyssä, lueskella ja torkahdella tuon tuosta. tähän vielä kirsikaksi kakuun kainalossa kiehnäävä hellyydenkipeä koirajunnu, niin täydellinen loma on saanut tyystin uudet kriteerit.

ihanaa viikkoa kaverit.

translation// my puppy leave in pics.

 

Kommentit

SiRi (Ei varmistettu)

Pieni tauko blogisi lukemisessa ja mikä otus onkaan täällä vastassa! NIIN ihana! Pakko vielä todeta, etten ole varsinaisesti mikään _koiraihminen_, mutta tämä koiruus hurmasi minut täysin. Niin liikkis, valppaan ja touhukkaan oloinen koiraneiti. Onnea!

Piret
lainahöyhenissä

voi kiiitos! tämä koiruus onkin ihan huikea tyyppi - aivan kuten jo kuvista huomasit - ja tulee näkymään täällä varmasti todella paljon  :)

 

Jenny84 (Ei varmistettu)

Heippa! Voi että, voin niin samaistua pennuntuoksuisiin tunnelmiisi! :) <3 Meillä on nyt 4,5kk vanha Länsigöötanmaanpystykorvan pentu ja Hugo on kyllä parasta mitä tiedän, niin hirmuisesti on tuonut iloa, onnea ja rakkautta elämään. :) Mun on pakko kysyä mistä tuo Chloen kaunis panta on hankittu / merkki? Pitäisi meidän pötkölle hankkia pian uusi panta kun pentupanta jää pian auttamattomasti pieneksi. ps. tilasin myös wag tagista vinkkisi innoittamana riipuksen Hugolle, on tosi nätti! :) Ihanaa kesän alkua!

Piret
lainahöyhenissä

panta on Biltemasta!! todella kaunis nahkapanta, jota löytyy useassa eri koossa - nahka hieman kovaa aluksi mutta rasvalla pehmenee tosi hyväksi. Ostin pentupannaksi kun ei vielä tietoa kuinka isoksi tyttö kasvaa ja olen ollut todella tyytyväinen!! 

ja taisipa maksaa reilusti alle kympin :)

Jenny84 (Ei varmistettu)

Suuri kiitos vastauksesta :) Näyttää kyllä ihan joltain laadukkaalta design pannalta! Täytyypä kurkkia meidän pojalle samanmoista.;)

Kommentoi