herkän ihon pelastus

img_8100-001.jpg

 

kaupallinen kampanja, yhteistyössä Eucerin

olipa avartavaa lukea tarinoita elosta ihonne kanssa, kiitos kaikille tarinansa jakaneille. kertomusten joukosta oli todella vaikea valita voittaja, joten annoin kuitenkin arpalipun voittaa. tuntui todella epäreilulta laittaa tyhden kurjat kokemukset muiden edelle. oman Eucerin- tuotepaketin voittaa näin ollen nimimerkki Anu A onnettaren suosimana onneksi olkoon!

oma ihoni on ihastunut näihin Eucerinin herkän ihon tuotteisiin ikihyväksi. tuotteet ovat tarpeeksi kosteuttavia, ja jättävät iholle kepeän kuulauden.

aiemmin kertomani pistaasinsävyinen AntiRedness Concealing day cream– päivävoide on saanut rinnalleen toisenkin suosikin – kuivalle iholle tarkoitetun AntiRedness soothing care– voiteen. rasva näyttää hieman hunajaiselta, ja sopii iholleni täydellisesti. tämä on selkeästi kosteuttavampi, kuin erityisesti punaa kasvoilta taittamaan kehitetty Concealing day cream. tiedättekö, kun maailma on pullollaan rasvoja, ja sitten erään tuotteen kohdalla kokee suunnattoman hyvänolon tunteen – tämä on juuri sellainen rasva. tämän luonnehdintani ymmärtävät takuulla kaikki ihonsa kanssa tavalla tai toisella hankaluuksiin joutuneet.

summa summarum, suosittelen todella kokeilemaan koko tätä tuotesarjaa. ihoni voi paremmin kuin aikoihin.

 

IMG_8293-001.JPG

img_8097-001.jpg

IMG_8094-001.JPG

muoti trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *