hillitty juhlatyyli

IMG_2596(1).JPG

 

 Kaupallinen yhteistyö, Oy Perkko / Marc Jacobs- kellot

juhlatyylini on nykyään kovin maltillinen. siinä missä arkisin tykkään pukeutua jopa sporttisesti, on juhlapukeutumiseni sen sijaan virtaviivaisempaa ja klassisempaa – toisin sanoen vaihdan tennarit nilkkureihin, ja panostaan dramaattisempaan meikkiin.

pukeudun iltamenoihin usein kokomustaan, joten siro nahkahihnainen kello tuo kauniin hillityn yksityiskohdan muuten koruttomaan tyyliin. kello on korupuolelta suosikkiasusteeni yhdessä ikivanhan hopeamedaljonkini kanssa –  kellon on siis passattava yhtä lailla arkeen kuin juhlaan, ja mielellään vielä saumattomasti.

stailasin tällä kertaa kokomustaan asuun repaleista denimiä ihan vain nähdäkseni, toimisiko yksinkertaisen yläosan, klassisen kellon ja homssuisen farkun yhdistelmä perinteisen hippamekon sijaan pikkujoulukauden rientoihin.

ja mielestäni toimii. vieläpä hienosti.

kelloarvonnan voittaja

pahoittelen suuresti aikataulun viivästymistä kelloarvonnan kanssa. kiitos kärsivällisyydestänne.  nyt viimein saan kunnian julkaista arvonnan onnekkaan voittajan – voittajakommentin jätti nimimerkki Hannariikka, joka nimesi unelmakellokseen Marc Jacobsin kultaisen Baker- kellon. lämpimät onnittelut upeasta kellosta!

 

IMG_2594(2).JPG

IMG_6024.JPG

IMG_2585(1).JPG

IMG_2598(1).JPG

IMG_6036.JPG

IMG_6028.JPG

IMG_2597(1).JPG

 

muoti paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *