huippufiilis

lainahöyhenissä

 

 taas yksi positiivinen kisapäivä takana! fiilis mahtava, tiimi enemmän kuin tyytyväinen ja Niilo palkittu omenoin.

alkuperäinen aikomus oli startata Korpilahden iltakisoissa 100 ja 110, mutta poskettoman osallistujaryntäyksen vuoksi, vaihdoimme 110 startin 90 luokkaan, jotta pääsisimme ennen puolta yötä kotiin. kyseessä oli kuitenkin Niilon ensimmäiset kisat vieraassa paikassa, joten mahdollisimman stressitön päivä ratsulle oli taas kisojen ensisijainen tavoite.

radat menivät todella hyvin tuloksin 90cm 0/4vp ja 100 cm 4vp. Niilo oli hienosti kuulolla radalla, eikä jännittänyt ensimmäisen startin alkua lukuunotamatta juuri lainkaan.

tästä on hieno jatkaa!!

julkaisen vielä muutaman hyppykuvan kisoista jahka saan niitä kisoissa olleilta kuvaajilta. nämä Niilo- postaukset kun tuntuvat olevan teidän lukijoiden mieleen, mitä Googlen seurantapalveluun on luottaminen.

translation// had an amazing competition day yesterday with handsome gelding Bonevill and his owner Tytti.

 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN´ // FACEBOOK // INSTAGRAM @Pirett

Kommentit

Emilia_ (Ei varmistettu)

Nämä postaukset on todellakin ainakin mun mieleen :-) Itse juuri aloittelen taas aktiivista harrastamista usean vuoden tauon jälkeen niin kiva lueskella sun hevostelu-/ kisakokemuksia.

Piret
lainahöyhenissä

Mahtava kuulla :) eli heppapostauksille iso peukku

Vierailija (Ei varmistettu)

Sä olet varmasti ainoa ihminen joka näyttää hyvältä kypärä päässä :)

Piret
lainahöyhenissä

ohho - näinkö on? Kiitos :)

minna

Hevospostauksille ehdoton kyllä, näitä on todella kiva lukea! (Ja samalla potea kamalaa hevostelu-ikävää, koskakohan sitä taas ehtisi tallille...)

Kommentoi