hyvää mieltä

lainahöyhenissä

 

tänään on jännä päivä - aiemmin mainitsemani IWELLO Oy:n ja 10 jyväskyläisbloggaajan hyvinvointivalmennus starttaa vihdoinkin, ja pääsen tapaamaan tiimin ensimmäistä kertaa.  tämän lisäksi keli on kuin morsian, ja mieli on likimain pilvissä edessä siintävän viikonlopun, ja rakkaimpien ystävien valtavien kesäjuhlien johdosta.

kasasin tämän ylenpalttisen hyvänmieleni kunniaksi, ja treenimotivaatiota kasvattamaan, kollaasin kuluneen kesän reippailuista.

riemuisaa torstaita kaverit.

 

Kommentit

A.K. (Ei varmistettu)

Hei! Juolahtipa mieleeni kysellä, että millä salilla käyt ja suosittelisitko kyseistä paikkaa? Itselläni olisi hakusessa uusi paikka Jyväskylästä. Kiitos jo etukäteen vastauksestasi! :)

Piret
lainahöyhenissä

Käyn Kuntomaailmassa - heillä on kaksi salia, joista keskustassa oleva on ainoastaan naisille. Oikein kiva pikkusali, josta löytyy ainakin itselle kaikki tarpeellinen :) Ryhmäliikunnassa käyn enimmäkseen  keskivartalo- ja HIIT-tunneilla sekä joogassa mutta vaihtoehtoja löytyy kyllä. Kuntomaailmassa mielestäni ilmainen testikerta joten käy ihmeessä kokeilemassa :)

A.K. (Ei varmistettu)

Oi kiitos valtavasti tästä. Täytyypäs käydä tutustumassa! :)

Kommentoi