kaappien syysraivaus

lainahöyhenissä

 

innostuin raivoisaan kaappien siivoamiseen, ja päätin luopua ronskilla kädellä kaappien täytteenä pyörivistä tavaroista ja vaatteista. huomisesta lukien nämä tavararöykkiöt löytyy Kirpparilla.fi (Jyväskylä) pöydästä numero 192. mukana on paljon laadukkaita ja hyväkuntoisia vaatteita, asusteita, astioita ja sisustusesineitä.

tavaraa on niin järjetön määrä, että täydennän pöytää mitä ilmeisimmin päivittäin.

käykäähän kynnelle kykenevät kurkkaamassa.

Kommentit

Nannas (Ei varmistettu)

Eiiiiih, tää on paha. :( Tekis melkein nyt mieli ottaa auton nokka kohti Jyväskylää ja käydä tyhjentämässä sun pöytä. :D Mitähän kaikkea ihanaa sulla ois siellä ollu... Niisk.

Kanelibasilika

Tästä tänään alkaneesta syksystäkl se johtuukin! Tein eilen aivan saman ja kirppispöytä on varattuna :)

Iisa Nihtilä

Täällä vasta ajatusten tasolla, mutta to do listan kärjessä ollut sama jo pitkään! Varasto pullistelee entisiä maalaisromanttisia sisustuskappaleita ja vaatekaappikin vyöryy vastaan kaapin ovea avattaessa. Onko sulla kokemuksia blogikirppiksestä ? Löysivätkö tavarat/vaatteet nopeasti uuden kodin itselleen :)?

Piret
lainahöyhenissä

ei ole kokemusta, enkä kyllä aio testatakaan - tavaroiden kuvaus, ihmisille vastailu, vaatteiden ym. mittailu ja ja sitten taas kamojen lähettely on sellainen rumba, etten jaksa itseäni moiseen liemeen saattaa :)

Toki arvokkaamman tavaran kauppaamisessa tämä olisi hyvä väylä - jos siis myytävää ei kamalan paljon.

 

Iisa Nihtilä

No enpä olekkaan tullut ajatelleeksi, että blogikirppiksellä tosiaan eteen tulee tuo lähetysrumba. Nettikirppiksillä on ollut niin näppärää kun tavara vaihtaa omistajaa kotiovella. Blogikirppiksellä ymmärrettävästi ei oikein toimiva jos haluaa yksityisyydestään pitää edes himpun verran kiinni. 

Kuulin vasta hetki sitten kansainvälisestä siivouspäivästä ja siihen aion kyllä ensi kerralla osallistua without a doubt! 

Toivotaan, että tavarat löytävät pian uuden kodin niin siellä kuin täällä :)! 

Lycka till!

AnuKoo (Ei varmistettu)

Moikka! Ensinäkin kiitos aivan ihanasta blogista!
Kuinka kauan pidät kirppistä? Pysähdytään parin viikon päästä ohikulkumatkalla Jyväskylässä ja kovasti kiinnostaisi käydä tsekkaamassa sun pöytä :)
Entä olisiko sulla kertoa jotain makunystyröitä hivelevää ravintolaa Jyväskylässä ?
Kiitti jo etukäteen :)

Kommentoi