kaunis jokapaikanmekko

lainahöyhenissä

 

viikonlopun Turun visiitiltä tarttui mukaan yllättävän monta tuliaista itselle. 

yhtenä suosikkina musta selkeälinjainen jokapaikanmekko, jollaista kaipailin parin päivän takaisessa postauksessa. täydellinen taskullinen mekko väljällä istuvuudella, ja kauniilla pääntiellä löytyi Selected Femmen mallistosta. 

kerrassaan loistava kolttu, joka muuntautuu korkokengillä asustettuna vaivattomasti myös juhlakäyttöön. 

 

translation// wearing Selected Femme dress, Alexander Wang bag, RayBan shades & Birkenstock sandals. 

 

 

Kommentit

hanna kovanen

Super tyylikäs <3

haidiina (Ei varmistettu)

Heippa,

hiuksesi ovat silmääni aivan täydellisen väriset. Sinulla taitaa myös olla niin että maantieharmaa juurikasvu puskee vähän väliä esiin..? Käytkö aina kampaajalla värjäämässä hiuksesi? Ja värjäätkö koko tyven vai laitatko raitoja? Oletko kokeillut kotivärejä tai laittanut raitoja kotona? Lähinnä mietin olisiko sinulla suositella jotakin kotiväriä..

terkuin

Heidi

Piret
lainahöyhenissä

Hei !! Tuossa parisen vuotta sitten värjäsin noin vuoden verran kotiväreillä, mutta lopputulos kääntyi keltaiseen hiuksissani. 

Tämä nykyinen väri on omastakin mielestäni täydellinen, ja ylläpidän sitä CK Color Maskin Pearl- sävyisellä hiusmaskilla/suoravärillä, joka taittaa sävyä kauniisti kylmäksi. Viimeksi Elinalla Napsissa (HKI) käydessäni hiuksiin laitettiin ainoastaan raitoja, mikä tuntuu olevan juuri oikea tapa korostaa myös luonnostaan maantienharmaata sävyäni. 

 

haidiina (Ei varmistettu)

Hei kiitos vastauksesta.. eli samalla tavalla olet tehnyt kuin minäkin. Joskus vaan toivoisi, että löytäisi sellaisen kotiväripurkin josta saisi luonnolliset ( ei keltaiset) raidat niin ei joutuisi kuukauden välein käymään kampaajalla jossa raidat maksavat sen 120 euroa.

mutta ei kai sellaista sopivaa kotiväriä ole olemassakaan :O

Kommentoi