kaunis Kainuu

lainahöyhenissä

 

muutama lomakuva hurjan kauniista Kainuusta.

luonnossa reissaaminen on ollut tämän loman ykkösjuttu. luontopolkuja, soutu- ja metsäretkiä on kertynyt mittariin ihanan paljon. Suomi on julmetun kaunis, vaikkei aurinko paistaisikaan.

Chloe on osoittanut olevansa erinomaista reissuseuraa. auto on paras paikka maailmassa, joten matkat taittuu leppoisasti - veneet passaa myös loistavasti. oikeastaan ihan kaikki passaa tälle pennulle.

 

Kommentit

Hanna Maria
Hanna Maria

On kyllä kaunista! Lande-lomat saa kyllä akut latautumaan ihan eri lailla kuin mikään muu paikka. Terveisin juuri kahden viikon lomalta kaupunkiin palannut!

sarahh (Ei varmistettu)

Öö. Tulin vain huolehtimaan, että koira tarvitsee aina veneessä pelastusliivit. Olen aina kesät saarimökillä ja täällä on aina kaikenlaisia koissuja. Vaikka koira osaa hyvin uida, niin hätäistä koiraa ei saa nostettua millään takaisin veneeseen. Liivien selässä on kahva. Ja veteen pudonnut koira voi kaiken järjen mukaan lähteä uimaan pois päin veneestä. Kaikkea on nähty. Ajattelin vain.

Piret
lainahöyhenissä

oikeassa olet ja puute on huomioitu. Liivit hankitaan ensitilassa :) 

Lina-Maria (Ei varmistettu)

Voiii on teillä söppänä pentu. Erityisesti toi toka kuva melkein särkee sydämeni! :D

Ja loma kuvat näyttävät kivan rennoilta. Itse asustelen keski-Euroopassa, maassa, jossa noita Suomen kaltaisia maisemia ei ole mailla eikä halmeilla... Kyllä sitä vaan oppii arvostamaan Suomen kauneutta, raikasta ilmaa ja PUHDASTA LUONTOA ihan uudella tavalla.

On se Suomi aika ihana.

Maaika (Ei varmistettu)

Hei mistä nuo adidaksen trikoot on hankittu ?

Piret
lainahöyhenissä

Anteeksi kun en ole muistanut vastata - nämä addut on Atlantasta ostettu. Eikä ole kyllä moisia tullut vastaan edes Adidas.comissa.

Kommentoi