kaunis klipsipanta

lainahöyhenissä

 

löysin Etsystä taas ihanuuden Chloelle, ja kun muutama on jo ehtinyt tiedustella, mistä instagramissa vilahtanut uusi panta on hankittu, niin täältä tulee infoa.

kevyt käsityönä tehty nahkapanta, messinkisellä pikaklipsillä ja kaiverretulla nimilaatalla, löytyi Letter on Leather- nimisen myyjän valikoimista Etsystä muutamalla kympillä kotiinkuljetettuna. Bangkokista matkannut panta saapui eilen ja on ihan top notch. kokoja on saatavilla small, medium ja large, ja säätövaraa tuntuu olevan kivasti.

panta oli oikea löytö, kun kotimaisten koirapuotien valikoima on omaan silmääni turhan värikästä ja yksitoikkoista. netissä eri nahkavalmistajien sivuilta sen sijaan löytyy todella kauniita käsintehtyjä pantoja, jotka varmasti kestävät aikaakin kauniisti.

 

Kommentit

Eilisen lupaukset

Ainakin Hollolan nahkapaja tekee Suomessa koirille valjaita, pantoja ja kuljetusremmejä. Ei varmaan hinnalla voi kilpailla aasialaisten kanssa, mutta itse olen löytänyt hyviä ja kestäviä tuotteita. 

Ovat mukana usein suurimmissa koiranäyttelyissä, jolloin pääsee myös hiplaamaan tavaroita (on itselleni tärkeää kun valitsen suhteellisen hintavia tuotteita joiden tulee kestää), mutta nettisivutkin ovat kohtuullisen hyvät. Lisäksi voi käsittääkseni tilata remmejä mittojen mukaan, ylimääräisillä lenkeillä ja valitsemallaan lukko-osalla ym.

Kommentoi