kaunis päivävuode olohuoneeseen

lainahöyhenissä

 

olen päässyt pikkuhiljaa taloprojektin kutkuttavimpaan vaiheeseen - kalustamiseen

olohuoneeseen tulee musta vanha nahkasohvani, minkä kaveriksi tahdoin vaalean daybedin pitämään tilavan olohuoneen tunnelman kevyenä. 

ajattelin aluksi tehdä itse omasta puutavarasta yksinkertaisen daybedin, mutta nähtyäni tämän Futonnetin kauniin Pace- päiväsängyn*, tulin toisiin aatoksiin. tämän daybedin muotokieli ja lakatun männyn kaunis sävy miellytti siinä määrin, että ajatus itse tekemisestä unohtui aika lailla heti. 

sohvan ajattelin raijata paikoilleen itsenäisyyspäivän aikana - nähtäväksi jää, miten hyvin kaksikko sitten natsaa keskenään. onneksi daybed on hyvä olla ihan vierasvuoteenkin ominaisuudessa kunnollisen futonpatjansa ansiosta, joten jos nyt sattuisi niin, että ennalta suunniteltu kokonaisuus ei näyttäisikään hyvältä, löytyy päivävuoteelle takuulla paikka jostain toisesta kolkasta taloa. 

 

edit // kankaan väri daybedissäni on 747 Vision. 

* tuotteesta saatu alennusta blogiyhteistyönä 

 

Kommentit

Tasaraita

Mielenkiintoista nähdä sitten miltä sohva näyttää olohuoneessa. Näin äkkiseltään en itse taas osaa tummaa nahkasohvaa tuohon tilaan kuvitella. Mutta laita ihmeessä kuvia sitten. Kiva nähdä että miten sen sohvan kanssa kävi. :)

Piret
lainahöyhenissä

Joo vähän samaa mietin itsekin. Mutta sohva on niin iso hankinta että tuumin mallata ensin tuota vanhaa ja päättää sitten pitääkö, vai vaihtaa. :)

Tasaraita

Se on totta! Sohvaa ei viitsi ihan tuosta noin vaan vaihtaa uuteen.

Haaveilen aina silloin tällöin uudesta saohvasta, mutta haaveiluksi saa jäädäkin nykyisen sohvan ollessa vasta 5 vuotta vanha ja oikein hyvässä kunnossa edelleen. Ruskea nahkasohva kiinnostelee, mutta ehkä sitten joskus kun vanha on tullut tiensä päähän.

iidis
Varpain jaloin

Ihan aiheen ohitse, mutta on pakko ihastella: Aivan mielettömän kaunis luminen maisema. Nuo isot ikkunat on ihanat!

Lumos

Kerrassaan maaginen tunnelma kuvissa! Ihanan näköistä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi ei miten upealta näyttää!

Kommentoi