kesäihastus BookBeat

lainahöyhenissä

Kaupallinen yhteisytö, BookBeat 

hyvin harvoin blogiyhteistöiden osalla on tilanne, etten ole aiemmin kokeillut kampanjan kohteena olevaa tuotetta tai palvelua. Bonnier Booksin  ääni- ja e-kirjoja tarjoavan BookBeat- palvelun kanssa kävi juuri näin - toki oli tietoinen kirjojen spotifysta, mutta en ollut saanut aikaiseksi kokeilla.

muka kiire ja kaikkea. ei ehdi

tästä samasta syystä olen vieraantunut kirjoista ja lukemisesta lähes täydellisesti. aina lomien päätteeksi, kun olen ennättänyt löytää aikaa kirjalle jos toisellekin, vannotan iselleni että tästä se taas alkaa, lukeminen. 

 

 

 

myönnettäköön, että kirjojen kuuntelu tuntui alkuun itselleni hieman vieraalta sekin - kunnes kokeilin. 

palvelun käyttäminen itsessään on äärettömän helppoa - luodaan käyttäjätili, ja ladataan aplikaatio puhelimeen tai tabletille. BookBeatin käyttöliittymä on ihanan selkeä, jopa inspiroiva, ja virtuaalista kirjahyllyä on todella helppo selata teemoittain.

itselläni ei ollut mielessä mitään tiettyä teosta, minkä tahtoisin välttämättä kuunnella, mutta palvelun etusivun auettua kirjalistani alkoi karttua välittömästi. käyttömukavuutta lisää kuuntelijaa helpottavat toiminnot kuten uniajastin ja kuunneltavan kirjan ääniraidan nopeuden säätö - lisäksi palvelu muistaa kohdan, mihin viimeksi kirjasi äärellä jäit. 

elämässäni on tapahtunut hyvin hyvin paljon viimeisten viikkojan aikana, ja ensimmäinen teos, minkä laajasta kirjavalikoimasta tahdoin kuunnella, oli Maaret Kallion Lujasti lempeä. ehkä kirjavalinnan ja elämäntilanteen keskenään kohdentuminen onnistui poikkeuksellisen sopivasti, mutta kuuntelukokemus teki todella syvän vaikutuksen. 

tästä syystä palvelua on aidosti helppo suositella. 

BookBeat- palvelun kuukausihinta rajattomalla kirjojen striimauksella on 16,90€. jos olet uusi käyttäjä, ja tahdot kokeilla palvelua, saat lahjakoodilla (voimassa 30.9. saakka) lainahoyhenissa, tai suoraan tämän linkin kautta  lunastaa itsellesi 30 päivän ilmaisen kokeilujakson BookBeat palveluun. 

rentouttavia kirjahetkiä toivoen,

Tiiu Piret xx

 

Kommentit

Maikuli (Ei varmistettu)

Woppaa! Mietin just et Kroatian rannoilla heinäkuussa aion kuunnella äänikirjoja, kun silmä ei toimi enää kirkkaassa auringonvalossa!!
Tuli siis kuin tilauksesta tämä vinkki =)

Lauralotta (Ei varmistettu)

Mikä on tuo ihanan näköinen raita-asia mikä sinulla on päällä? :)

Piret
lainahöyhenissä

Se on aivan ihana midimekko Zarasta :) yritin etsiä nettikaupasta linkkiä, mutta en löytänyt

Lauralotta (Ei varmistettu)

Aivan ihanan raikas kesävaate :)

Kommentoi