kesäilta Päijänteen rannalla

lainahöyhenissä

 

harvassa ovat olleet lämpimät kesäillat, mutta niistä muutamastakin on tiristetty kaikki irti.

on istuttu iltaa kallioilla, saunottu rantasaunassa, syöty hyvin, uskaltauduttu kahdeksi sekunniksi hyytävään järviveteen ja oltu ennen kaikkea ystävien kesken läsnä

kesäloman alkuun on enää yksi kiireinen työpäivä. kylmä kotimaan kesä vaihtuu hetkeksi Portugalin aurinkoon, ja meriveden suolaamaan hipiään. loman loput kolme viikkoa on täysin auki. vapaus tehdä ihan mitä tahansa, koska tahansa, tuntuu kutkuttavalta. 

tästä tulee elämäni loma. 

 

Kommentit

haudihou (Ei varmistettu)

hei jäin miettimään tuota läsnä olemista! kun itse olen huomannut, että turhan helposti tulee mietittyä että tästäkin tilanteesta laitan sitten sellaisen ja tällaisen kuvan jakoon. kun oikeasti on hyvä olla läsnä niin, ettei ole sitä puhelinta ja kameraa, jolla tehdään jokaisesta hetkestä instastory tai kiva kuva blogia varten. ja sitten kun niitä väkrää maailmalle kesken kaiken, niin siinähän sitä vasta on sen hetken ulkopuolella. toisaalta taas nykypäivänä tuntuu jotenkin mukamas luontevalta jakaa joka hetki, mutta voisihan sitä joskus olla ihan vaan oikeasti somehiljaakin. vaan meneekö jotenkin kivat illanvietot ja kauniit maisemat hukkaan, jos niitä ei jaa tuttujen ja tuntemattomien kanssa. mietin vaan tätä asiaa nykyään aika paljon ja tuli taas blogiasi selatessa mieleen. mielelläni kuulisin miten sinä suhtaudut nykyään elämäsi jakamiseen sosiaalisen median kanavissa ja onko siitä tullut jotenkin jo kiinteä osa sinua?

Kommentoi