kesälistalla

lainahöyhenissä

eilinen, ensimmäinen aidosti lämmin kevätpäivä kirvoitti välittömästi haaveilemaan rantahelteistä ja kesästä - ja tarpeellisista kesähankinnoista. 

1// mustat jokapaikanmekot ovat suuri heikkouteni, ja tämä Zaran liehuhihainen mekko on täydellinen kesävaate. 

2// ruotsalaisen Palmgrensin ihastuttava, Emma Olbersin suunnittelema rottinkisomisteinen laukkusarja huutaa kesää ja huoletonta elämää. pitkästä aikaa jotain uutta ja innovatiivista laukkurintamalla. 

3 // muoviset Birkenstockit ovat tänäkin kesänä ehdottomasti ykkösjalkineeni, mutta muhkeat samettisandaalit, tai nämä Zaran hopeiset solmusandaalit sopisivat myös rentoon kesätyyliin.  

4 // täydellisen kauniisti leikattu musta uimapuku on kesälistani kärjessä. tarpeeksi yksinkertaista uikkaria ei vaan tunnu löytyvän - aina on toppausta, rypytystä tai jotain muuta veikeää. toivottavasti tästä  h&m:n kauniista uimapuvusta tulisi vielä uusi satsi nettikauppaan. 

5 // pitkän pimeän kauden jälkeen ihoni kaipaa jatkuvaa kosteustusta. Kahinan Argan oilin kaltainen syväkosteuttava luksustuote olisi ihanaa vaihtelua edullisten markettiöljyjen rinnalle.  

6 //  Ray-Banin uudet Clubround Double Bridge lasit ovat todella onnistunut yhdistelmä Ray-Banin klassikkoelementtejä.  harmiksi kaapista löytyy sen verta kattava liuta laseja, etten raaski hankkia uusia vain ostamisen ilosta. 

Kommentit

Jenna-M (Ei varmistettu)

Olin eilen metsästämässä mustaa yksinkertaista uimapukua ja löysin omani Lindexiltä. Myös Cossin valikoimassa näytti olevan erittäin kaunis versio. Mukavaa kevättä sinne Keski-Suomeen!

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos vinkistä, käyn heti katsastamasssa :) 

Aurinkoista kevättä!

mystery
Vision One

Mä löysin täydellisen mustan uikkarin Monkista, sielläkin on paljon kauniita yksilöitä :)

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

Vahva suositus tuolle H&M:n uikkarille ! Siitä on tullu jo ihan suosikki ja panikoin jo etukäteen mistä löydän joskus sitten yhtä hyvän uuden kun tuo menee huonoksi..

xx

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.