kesälistalla

lainahöyhenissä

eilinen, ensimmäinen aidosti lämmin kevätpäivä kirvoitti välittömästi haaveilemaan rantahelteistä ja kesästä - ja tarpeellisista kesähankinnoista. 

1// mustat jokapaikanmekot ovat suuri heikkouteni, ja tämä Zaran liehuhihainen mekko on täydellinen kesävaate. 

2// ruotsalaisen Palmgrensin ihastuttava, Emma Olbersin suunnittelema rottinkisomisteinen laukkusarja huutaa kesää ja huoletonta elämää. pitkästä aikaa jotain uutta ja innovatiivista laukkurintamalla. 

3 // muoviset Birkenstockit ovat tänäkin kesänä ehdottomasti ykkösjalkineeni, mutta muhkeat samettisandaalit, tai nämä Zaran hopeiset solmusandaalit sopisivat myös rentoon kesätyyliin.  

4 // täydellisen kauniisti leikattu musta uimapuku on kesälistani kärjessä. tarpeeksi yksinkertaista uikkaria ei vaan tunnu löytyvän - aina on toppausta, rypytystä tai jotain muuta veikeää. toivottavasti tästä  h&m:n kauniista uimapuvusta tulisi vielä uusi satsi nettikauppaan. 

5 // pitkän pimeän kauden jälkeen ihoni kaipaa jatkuvaa kosteustusta. Kahinan Argan oilin kaltainen syväkosteuttava luksustuote olisi ihanaa vaihtelua edullisten markettiöljyjen rinnalle.  

6 //  Ray-Banin uudet Clubround Double Bridge lasit ovat todella onnistunut yhdistelmä Ray-Banin klassikkoelementtejä.  harmiksi kaapista löytyy sen verta kattava liuta laseja, etten raaski hankkia uusia vain ostamisen ilosta. 

Kommentit

Jenna-M (Ei varmistettu)

Olin eilen metsästämässä mustaa yksinkertaista uimapukua ja löysin omani Lindexiltä. Myös Cossin valikoimassa näytti olevan erittäin kaunis versio. Mukavaa kevättä sinne Keski-Suomeen!

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos vinkistä, käyn heti katsastamasssa :) 

Aurinkoista kevättä!

mystery
Vision One

Mä löysin täydellisen mustan uikkarin Monkista, sielläkin on paljon kauniita yksilöitä :)

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

Vahva suositus tuolle H&M:n uikkarille ! Siitä on tullu jo ihan suosikki ja panikoin jo etukäteen mistä löydän joskus sitten yhtä hyvän uuden kun tuo menee huonoksi..

xx

Kommentoi