kipakka lukijatreeni

lainahöyhenissä

 

IWELLOjengin viime torstainen lukijatreeni oli huikea menestys - keli oli ihanan kirpakka, ja ilmassa oli vahva tekemisen meininki.

treeni toteutettiin Tuomiojärven kauniissa maisemissa uudella Street Workout- alueella kiertoharjoitteluna omaa kehonpainoa, ja Street Workout telineitä hyödyntäen. koko porukka oli juuri niin hilpeää kuin kuvat antavat ymmärtää ja tunnelma oli koko reippaan puolitoistatuntisen ihanan välitöntä. tällaista yhdessä liikkumisen intoa kaipaisi arjen piristeeksi enemmänkin.

meidän IWELLOjengin yhteinen taival alkaa lähestyä loppuaan - enää on luvassa viimeiset kuntotestit ja koko homman kruunuksi ihana hemmottelupäivä treeniporukan kesken. mikäli Sinulta löytyisi kiinnostusta hyvinvointivalmennukseen, starttaa Jyväskylässä uusi 10 viikon hyvinvointivalmennus 19.10. kurkkaa tämän linkin takaa lisätietoa, jos kaipaat apua ja ideoita hyvinvointisi edistämiseen tai painonhallintaan.

yhteistyössä lukijatreenissä: Cloetta, NU3, Ninni Moi, The Body Shop, Lavera, Harjun paperi, Novelle, Vitamin Well ja Raikastamo.

kuvat: Kerttu / Modernisti Kodikas, Heidi / Talo Luck

 

Kommentoi