kipakka lukijatreeni

foo 12.10.2015 152218.jpg

IMG_3861.JPG

 

IWELLOjengin viime torstainen lukijatreeni oli huikea menestys – keli oli ihanan kirpakka, ja ilmassa oli vahva tekemisen meininki.

treeni toteutettiin Tuomiojärven kauniissa maisemissa uudella Street Workout– alueella kiertoharjoitteluna omaa kehonpainoa, ja Street Workout telineitä hyödyntäen. koko porukka oli juuri niin hilpeää kuin kuvat antavat ymmärtää ja tunnelma oli koko reippaan puolitoistatuntisen ihanan välitöntä. tällaista yhdessä liikkumisen intoa kaipaisi arjen piristeeksi enemmänkin.

meidän IWELLOjengin yhteinen taival alkaa lähestyä loppuaan – enää on luvassa viimeiset kuntotestit ja koko homman kruunuksi ihana hemmottelupäivä treeniporukan kesken. mikäli Sinulta löytyisi kiinnostusta hyvinvointivalmennukseen, starttaa Jyväskylässä uusi 10 viikon hyvinvointivalmennus 19.10. kurkkaa tämän linkin takaa lisätietoa, jos kaipaat apua ja ideoita hyvinvointisi edistämiseen tai painonhallintaan.

yhteistyössä lukijatreenissä: Cloetta, NU3, Ninni Moi, The Body Shop, Lavera, Harjun paperi, Novelle, Vitamin Well ja Raikastamo.

kuvat: Kerttu / Modernisti Kodikas, Heidi / Talo Luck

 

IMG_3862.JPG

IMG_3863.JPG

IMG_3865(1).JPG

IMG_3864.JPG

IMG_3860.JPG

hyvinvointi liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *