kippis perjantaille

IMG_4799-001.JPG

 

ihastuin Meksikossa ikihyviksi hyytävän kylmään tuoreblendattuun ananasmehuun eli Jugo de Pina:an. hieman asiaan perehdyttyäni (=google), tämän jumalten juoman laatimisen helppous paljastui, ja surautin kokeeksi erän ananasmehua kotiblenderissä. ja kyllä – se maistui tismalleen samalta kuin Holboxin saarella, joskin oma olkkari ei miljöönä ollut ehkä yhtä huumaava kuin hienohiekkainen paratiisisaari.

jos siis tahdot tietää, mistä veuhkaan, testaa tätä:

Jugo de Pina kahdelle

puolikas ananas

reippaasti jäämurskaa

n. 1 dl vettä

(steviaa/sokeria)

kuori ja paloittele tuore, mahdollisimman kypsä ananas – muista poistaa puiseva keskiosa. kippaa ananakset blenderiin yhdessä vesitilkan ja jäämurskan kanssa. aja sileäksi. JOS kaipaat lisämakeutusta, lisää sokeria tai steviaa joukkoon. vettä ei tarvita kuin juuri sen verran, että juoma notkistuu kivasti.

ja ei muuta kuin Cheers!

 

tämä on niin hieno esimerkki siitä, miten simppelit jutut ovat toisinaan taivaallisia.

freesiä viikonloppua, hei!

 

IMG_4800.JPG

IMG_4806.JPG

 

Muoti Trendit