kirjava lomakaveri

lainahöyhenissä

 

voi olin jo aivan unohtanut tämän valkoruskean rantakaverini Meksikosta - herrasmiesveijarin, joka antoi myös oman sysäyksensä kovalle koirakuumeelleni. ja eihän tähän kuumeeseen, nyt oikeasti ole kuin one way out.

laukussani painaa tälläkin hetkellä kaksi koiraopusta aihein "The City Dog" ja näin koulutat pentusi,  googlen viimeisimmät haut ovat jotakuinkin tasoa "mikä naksutin" ja huushollin vaaranpaikkoja olen alkanut jo tarkkailemaan koiraperspektiivissä.

katostaan mihin tässä vielä päädytään. jaiks.

virkistävää viikonloppua xx

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Sun on pakko paljastaa mitä rotua harkitsette niin sun viksut lukijat voi vielä antaa parhaat vinkkinsä (koirahuumassa ei tule ehkä harkittua ihan kaikkea...) :)

Piret
lainahöyhenissä

eiiih, onko paljastettava?  :D Arvasit siis oikein, eli yksi rotu on noussut lopulta kirkkaasti ylitse muiden.

Sekarotuinen tulee sitten vahvana kakkosena.

Adoptiokoira olisi myös ajatuksena ihastuttava, mutta kerrostaloon tulevan koiran olisi hyvä tottua kerrostalon meteliin mahdollisimman nuoresta. Olen myös niin noviisi koulutusasioissa, että aiemmin opitun toimintamallin kitkeminen kulkurina tai koiratarhalla eläneeltä koiralta tuntuu turhan suurelta haasteelta.

 

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä kyllä luulen että ootte niin ihastuneita bostoneihin että että... Se on kyllä kätevän kokoinen kerrostaloon ja muutenkin mainio rotu :)

Piret
lainahöyhenissä

Eipä ole bostoni. Vaikka Onni onkin aivan huikea yksilö :)

Kommentoi