kisatunnelmia Turusta

lainahöyhenissä

 

mahtava hevosviikonloppu takana! 

lauantain todella vauhdikkaiden treenien jälkeen en uskaltanut aivan näin hienoa tulosta edes odottaa. 

upea Yö hyppäsi molemmat luokkansa (1-tason 60cm ja 70cm) virheittä ja vieläpä erittäin tyylikkäästi. hevosen ratsastettavuus oli vailla vertaa, eikä edellisen päivän treeneissä ilmennyttä jarrujen puutetta esiintynyt ollenkaan. tästä on hyvä jatkaa toukokuun 2- tason kisoihin. 

tällaiset päivät ovat omiaan herättämään valtaisan hevoskaipuun. ratsastukseni rajoittuu nykyään vain kerran kuussa tapahtuvaan Yön treenaamiseen, mikä on tietenkin aivan liian vähän. olisi hienoa löytää myös kotiseudulta kiva treenikaveri, jolla valmentautua aktiivisesti.

ei nimittäin mikään saa yhtä leveää hymyä kasvoille kuin yhteistyö hevosen kanssa. 

 

kuvat// Terhi Nurmi

 

Kommentit

Millie's
Randomilla

Huippukuvia. :) Mun pitäis pitkästä aikaa aloittaa ratsastaminen. Tuntuu melkein, että elämässä on pieni tyhjiö ilman hevosia.

Piret
lainahöyhenissä

Aloita. 

Ymmärrän täysin mistä puhut. Liian pitkään olen itse vain valitellut kohtaloani kun en pääse ratsastamaan. Nyt tämän Yö- projektin myötä viimein rohkaisin mieleni ja ryhdyin etsimään ratsastettavia myös kotikaupungistani. Omaan hevoseen ei elämäntilanne anna periksi ajallisesti eikä taloudellisesti mutta eihän se poissulje harrastusta kokonaan. 

Ei mikään tuo niin suurta onnea kuin hevoset. Ja elämässä pitää tehdä sitä mikä tekee onnelliseksi. 

Millie's
Randomilla

Kiitos kannustuksesta. Aloitan :)

Maijan (Ei varmistettu)

Oi vitsit, ihana lukea tällasia juttuja! Millainen tausta sulla on ratsastuksen ja hevosten parissa, oletko kenties tehnyt postausta siitä?
Olen itse kans opiskellut ratsastuksenohjaajaksi, mutta muiden opintojen myötä olen viimeisenä kolmena vuonna ratsastanut vain muutaman kuukauden välein :'( kamala kaipuu rakkaan harrastuksen pariin.

Piret
lainahöyhenissä

Kiva kuulla! Olen nuorempana omistanut kaikkiaan viisi hevosta ja kilpaillut esteratsastuksessa aina kotimaiselle GP-tasolle saakka. vuonna 2004 löin pillit pussiin, mitä päätöstä olen enemmän ja vähemmän katunut sittemmin. Hevosistani saisi kyllä aika veikeän postaussarjan tehtyä - kuvamateriaaliakin taitaa olla jemmassa aika tavalla :) 

 

 

Kommentoi