kivasti kotosalla

lainahöyhenissä

 

viikonloppu oli äärimäisen ihana. ehdin viettää laatuaikaa kotosalla, kuin myös juhlia ensimmäisen kummilapseni ristiäisiä ja olla perheen parissa yllin kyllin. perjantaina haaveilemani kokkailu tosin jäi nippa nappa aamiaismunakkaan tasolle, mutta ehtii sitä toistekin.

kotona himmailun lomassa tuli otettua muutama kuva sisätiloissa. hassua, kuinka vähän ylipäätään kuvautan itseäni kotosalla, vaikka lopputulos on yleensä aika veikeä. valon määrää kai minä niin kovasti emmin, kun aina tuntuu olevan hinku ulos kuvaamaan.

ps. vitriiniä ei ole vieläkään löytynyt ruokailutilaan. tai oikeammin ruokapöydän vaihtamisen jälkeen en ole koko projektiin edes käestänyt - keittiön ja olohuoneen välillä kun vallitsee nyt oikein mieluisa fengshui.  ja ehkä hyvä niin.  pikkaisen nimittäin ounastelen, että vitriinikaappini olisi yhtä sulava sekamelska kuin astiakaappinikin nykyisellään - lasit, kipot ja kupit täysin sikinsokin keskenään.

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

En kyllä koskaan lakkaa ihastelemasta kuviasi - oli ne otettu ulkona tai sisällä! :)

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos, ihana kuulla että kuvamaailma on mieleen :)

Ihana pöytä!

Nannas (Ei varmistettu)

Samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa. :) Ihastelen aina kuviasi ja katson jokaisen kauniin, pienenkin yksityiskohdan.

Marrasmaa (Ei varmistettu)

Ompa kaunis keittiö! Ja pöytä! Minkä niminen keittiö/ovet on?

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos!! Keittiö on tilattu Kalustetukusta Jyväskylästä - en ikävä kyllä millään muista ovien nimiä kuitenkaan. Vetimet pystyttiin jättämään yläkaapeista pois, kun lyhensimme kaappien runkoja siten, että kaappien alareunaan jää ovea 30 mm yli kaappien alareunan. Ihan kätevä kikka, jos ei tahdo maksaa maltaita erikoispitkistä kaapinovista :)

Marrasmaa (Ei varmistettu)

Kiitti, tämä jää inspiraatiokansiion :)

Katariina/OAS (Ei varmistettu) http://onniasuutaalla.blogspot.fi

Jestas miten ihana keittiö ja blogi!! Tein juuri omaan blogiin keittiöremonttisuunnitelmaa ja oli pakko linkata sun blogi siihen, nimittäin ihan samanlaisia materiaaleja meillekkin tulossa! Pakko tiedustella mikä hana teillä on? Näyttää tosi kivalta!

Piret
lainahöyhenissä

Oi kiitos kovasti :) Hana on Damixan Osier - piti ihan googlettaa omia postauksia että selvisi. Ollaan oltu kyllä oikein tyytyväisiä valintaan. 

Tsemppiä remppaan!!

Kommentoi