kurkistus aamiaiskaappiin

7AD260A9-1CAC-4B07-8551-361DBF0B304A.jpg

 

vaikka aamiaiskaapin perimmäinen tarkoitus lienee kätkeä uumeniinsa keittiön vähinten viehättävät välineet, kuten kodinkoneet, on omani pysynyt aika somana

blenderiä ja mehulinkoa säilytän toisaalla, ja oikein muita päivittäisessä käytössä olevia kodinkoneita en omista. kahvinkeitinkin loistaa poissaolollaan, koska luotan Chemexin lasikeittimeen ja pressopannuihin. 

tässä suloisessa sekamelkassa on ihana maustaa aamupuurot ja keittää kahvit – kaikki on kätevästi käden ulottuvilla, joko ympäriinsä kaappia, tai tason alapuolisissa vetolaatikoissa. 

keittokirjoja ja marmorilevyjä lukuunottamatta aamiaiskaappin sisusteet ovat lähes poikkeuksetta 2ndhand löytöjä – rottinkiset teesihdit, metallipurkit, lasimaljat, sirottimet ja siivilät on kaikki löytyneet mikä miltäkin kirpparilta. Iittalan Ultima Thulet löytyi nekin Kuopion vierailulla kirpputorilta 2,50 euron kappalehintaan. 

valkoinen marmoritarjotin tärveltyi uudenvuoden juhlien aikana pinnaltaan aivan täysin, mutta ajaa edelleen asiansa koivuviiluisen tason suojana.  mojito limettien siivuttaminen syövytti marmorin todella hurjaan kuntoon, minkä tuhon huomattessani kiitin onneani, etten valinnut marmoria keittiön tasomateriaaliksi. olen kuitenkin niin huoleton keittiöihminen, että tasot olisivat varmasti jo saaneet osansa mehulinkoroiskeista ja punaviiniloiskeista. 

 

 

A6064F9D-2ED1-4118-A6CB-63EC453E531E.jpg

5F60F6BD-FBCA-4132-B906-010.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *