lempivaate

Kuvakaappaukset28.jpg

 

olen pitänyt sen verta kovaa ääntä mustista jokapaikanmekoistani, että vaate ansaitsee ehdottomasti oman postauksensa.

mustasta väljälinjaisesta, muttei säkkimäisestä, mekosta on muodostunut turva-asuni. mielestäni näytän aina hyvältä kyseisessä vaatteessa, mikä on sangen lohduttava tieto asukriisin yllättäessä – asustan vain mekon kulloinkin tilanteeseen sopivilla asusteilla ja aina on hyvä. 

sukkahousujen ja tennareiden kanssa puettuna mekko on hyvin rento ja arkinen, kun taas siroilla koroilla ja näyttävillä korvakoruilla asu muuttuu hetkessä juhlavaksi. tärkeää on, että mekko istuu hyvin dekolteesta ja hartioista, eikä väljästä olemuksestaan huolimatta roiku päällä. hihan malliin, pääntiehen ja helman mittaan kannattaa kiinnittää huomiota mekkoa ostaessa – pienikin detalji saa mekosta mielenkiintoisen yksinkertaisesta linjastaan huolimatta.

omien kolmen luottomekkoni merkit ovat Lindex, Selected Femme (kuvissa) ja uusimpana lisäyksenä Kjaer Kobenhavnin viskoosimekko. Lindexin ja Selected Femmen malleja ei näyttäisi enää olevan saatavilla, mutta keräsin kollaasiin muutaman todella kauniin version lempivaatteestani. 

 

1. COS  //  2. & Other Stories // 3. Selected Femme // 4. Selected Femme // 5. Selected Femme

 

Kuvakaappaukset29.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *