lemppareita

lainahöyhenissä

en tunnu saavani tarpeeksi amazonin huikeasta kirjatarjonnasta.  pystyn selaamaan vaikka tuntikaupalla kauniita kirjoja, ja klikkailla inspiroivia kovakansia ostoskoriin (tokikaan kaikkia oikeasti hankkimatta). tänäkin jouluna ajattelin lahjoa itseäni hyvällä omatunnolla muutamalla kirjalla. Safkaa- teoksella nyt luonnollisesti ainakin, mutta myös vaikka Kate Moss eepoksella ja Bouchon Bakerylla.

muita kahvipöytäkirjojen yltiöfaneja ?

translation// obsessed with beautifull and inspiring coffee table books. just cant get enough of them.

Kommentit

heta margareta
Viinillä

Oon ihan hulluna lähes kaikkiin Tascheneihin ja jättiläismäisiin keittokirjoihin.

LTL-Anna
Loving These Looks

Kate Moss Book on kyllä hankittava, en vaan uskalla tilata kun haluan itse valita kannen :)

QueenBee (Ei varmistettu)

En muista, olenko koskaan kommentoinut blogiisi, vaikka sitä päivittäin luenkin. Nyt oli kuitenkin pakko.

The Little Black Jacket-kirja osui käteeni lontoolaisessa sisustusliikkeessä kuukausi takaperin. Liike, josta monen tavaran uskoisin löytävän paikkansa myös uudesta kodistasi, oli aivan mahtava ja aikaa siellä vierähtikin 2,5 tuntia.
Selasin kirjan sydän pamppailen läpi ja hyvä etten oikeasti itkua tuhertanut sen kauneuden edessä. Kirja jäi kuitenkin kokonsa vuoksi Brittein saarille ja voin kertoa, että se kaiherti.
Joten tuumasta toimeen. Amazon.co.uk toimitti virheettömän kirjan käärepapereissa viikon kuluttua tilauksesta ja nyt The Little Black Jacket on sijoitettu kotini paraatipaikalle britti-Voguen kesäkuun 2012 numeron viereen (amazing Kate Moss).

Eiköhän minun kantani tullut selväksi tästä. Lisäyksenä vielä, kiitos uskomattomasta blogistasi <3

heta margareta
Viinillä

Hei QueenBee, vinkkaisitko sisustuskaupan nimen/sijainnin? Teen pikavisiitin Lontooseen parin viikon päästä ja kaikki vihjeet hyvistä paikoista kiinnostaa. Olisin kovin kiitollinen! :)

Kirja kuin kirja, kaikki käy. Jos pidät kirjoista, pidän todennäköisesti myös tästä sivusta: http://bookshelfporn.com/. Yks omista suosikeistani. :)

Venlakarpalo

Taschenilta minulla on Fashion now ja Mode im 20. Jahrhunert. Muita lemppareitani tällä hetkellä ovat mm. Die Stilikonen eines jahrhunderts, 100 ideas that changed Fashion, Wsoy:n Retroaarteet ja Marimekk-oaiheinen Surrur.

Piret
lainahöyhenissä

Hei naiset KIITOS ihanista kommenteista !! ja vitsit miten kuulostaa hyvältä QueenBee, tuo teos on siis pakkopakkopakko tilata :) kiitos hheidi mahtavasta linkistä  - olen koukussa 

Kommentoi