lokoinen & tehokas kotitoimisto

IMG_9021.JPG

kaupallinen kampanja, yhteistyössä ASUS

täältä se meikäläinen teille postauksia rustailee – lokoisasti kotisohvalta. sohvasta, torkkupeitosta ja Asuksen ZenBookista on tullut sen verta tiivis kolmikko, että yhtäkään en vaihtaisi pois.

blogi on minulle suurelta osin ihana harrastus – en siis tee tätä täysipäiväisesti työkseni. ja toki tahdon tämän harrastukseni olevan mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. en tiedä mitään raivostuttavampaa kuin kaatuilevat selaimet, kestämättömät akut ja aina hukassa olevat kameran kuvansiirtopiuhat. toleranssini tietokoneiden vi**uilulle on täysi nolla. (olkoonkin tämä käyttäjäperäistä tai ei)

tämän sanottua, voin käsi sydämellä sanoa että taidan olla pikkaisen rakastunut  ZenBookiin.

minulle koneen kiistatta tärkein ominaisuus blogihommissa on terävä ja kirkas näyttö, ja sen myötä kuvankäsittelyn tehokkuus ja helppous – mistä  ZenBook UX305 saa täydet kymmenen pistettä. valokuvien kanssa puljaus on päivittäistä ja siihen tuhraantuu kirkkaasti eniten aikaa koko blogitouhussa – tästä syystä tahdon saada kuvat siirrettyä koneelle mahdollisimman nopeasti. ZenBookissa kuvien siirron kannalta käyttömukavuutta lisää kiinteä muistikortinlukija, joillaista työkoneessani ei ole aiemmin ollut. kerrassaan nerokas ominaisuus.

en myöskään voi olla ylistämättä edelleen koneen keveyttä – ja näppärää kokoa ylipäätään. kannan konetta mukana joskus käsilaukussa pitkin päivää, ja en oikeastaan edes tiedosta laukkuni kätkevän sisälleen tietokonetta.

myös nämä ominaisuudet ansaitsevat erityismaininnan:

  • näppäimistö nousee juuri passelisti koholle, joten kirjoittaminen on helppoa ja näppäimissä on kiva napsahtava tuntuma.
  • akku kestää kivasti
  • kerrankin riittävän pitkä laturinjohto

hyvin siis pyyhkii kotitoimistossa – ZenBookin myötä bloggailumukavuus on petraantunut huimasti.

 

Sinullekin Asus ZenBook UX305 ??

muistakaa ihmiset osallistua instgramissa Asuksen kuvakisaan – osallistujia on vielä hyvin maltillisesti, joten tsäänssit ZenBook UX305 unelmakoneen voittamiseksi ovat vähintäänkin erinomaiset. jaa instagramissa kuva unelmapaikastasi hashtagein #zenpaikka ja #zenbook instgramissa 7. toukokuuta mennessä, niin olet mukana tämän ihanan koneen arvonnassa.

 

IMG_9022.JPG

IMG_9083.JPG

IMG_9085-002.JPG

IMG_9023.JPG

muoti trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *