loman ensimetrit

lainahöyhenissä

äh. hienosti alkanut matka päättyi todella kurjasti matkakohteessa, kun vitsailemamme skenaario toteutui, ja matkalaukkuni hävisi. laukku jäi mitä ilmeisimmin Heathrowlle, mutta koko laukun tarkistustikettiä ei löytynyt Helsingin, Heathrown, Finnairin tai British Airwaysin systeemeistä kun vihdoin pääsimme kohteessa asiaa selvittämään.

nyt sitten venaillaan josko laukku kuitenkin löytäisi perille, ja saisin omat tärkeät lomajuttuni takaisin. odottelen myös palavasti läheisen ostoskeskuksen avautumista, että pääsen hankkimaan välttämättömät - toisinsanoen siis alusvaatteet, hellevaatetta, simmarit, pitkähihaista ja -lahkeista sekä urheilukamat juoksukengistä lähtien.

positiivisella fiiliksellä  mennään silti. pitkä lentotaival sujui mutkattomasti, söin Lontoon kentällä elämäni parhaimman lentokenttäaterian ikinä, hotellimme on mainio ja ilmasto on trooppinen. ei tässä yhteen hukattuun laukkuun lannistuta.

ps. ignoraa väsyneen matkaajan silmäpussit. hymy huulilla vastoinkäymisistä huolimatta.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi kunpa kapsäkkisi löytyisi pian! Mahtava on kuitenkin sun asenne ja näytät todella kauniilta ja luonnolliselta kuvassa, mielestäni yksi parhaista otoksista sinusta. :) Lomailoa!!!

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos tsempistä!! Laukku edelleen BAn träkkerin mukaan täysin hukassa :) no, matkailu avartaa! Ja ruoka on HUIKEAA. ei siis mitään syytä kiukutella ;)

Vero (Ei varmistettu)

Äsh, onpa ikävä homma! Itseltä laukku kadonnut kahdesti pitkillä lennoilla ja se ensimmäinen fiilis ei ole mikään mukavin… Eiköhän se laukku jostain tupsahda! Viettäkää mahtiloma! :)

Kommentoi